Vad bör jag tänka när man köper en Compact Kylskåp?

Vare sig i ett campus, ett kontor bryta rum eller ett hotell gästrum, har blivit den kompakta kylskåpet förvisso en mycket viktig apparat i vårt dagliga liv. En kvalitet kompakt kylskåp ger oss möjlighet att säkert lagra rester, lunchpaket och kalla drycker, vilket i sin tur kan leda till stora besparingar och mindre avfall. Vilka egenskaper bör du leta efter när man överväger en ny kompakt kylskåp? Det finns ett antal faktorer som skiljer de bästa köper från den också-rans.

En viktig faktor när man köper en kompakt kylskåp är energiförbrukningen. De flesta verktyget lagrar tillhandahålla denna information för alla kompakta kylskåp modeller som de erbjuder. En energianvändning guide jämför vanligen den mängd elektricitet som krävs för att köra verktyget och effektiviteten av apparaten.

Vissa kompakt kylskåp använda en stor mängd el, men ger lite kyla på grund av dålig isolering. Andra kan använda relativt lite el, men ger svalare luften inne i lådan. Det är allt en kompromiss, så leta efter kompakt kylskåp med en högre energi betyg jämfört med priset.

En annan faktor är tillgängligt lagringsutrymme. Vissa kompakta kylskåp modeller ger inte mycket utrymme för vanliga objekt. Leta efter en kompakt kylskåp som rymmer en stor container med mjölk eller flera burk drycker. Om ett helt kontor planer på att använda kylskåp, bör den kunna ta emot full storlek restaurang containrar eller flera fryst middagar. Kontrollera om hyllorna kan tas bort för ytterligare utrymme. Inte automatiskt välja den minsta kompakta kylskåp tillgängliga, eftersom en mycket större modell kan kosta bara några få dollar mer.

Många kompakta kylskåp modeller är kända för att ha liten frys avsnitt. Studenter kanske vill hushålla med livsmedel med hjälp av frysta förrätter, men den typiska studentrummet kylen fungerar mot dem. Det kan finnas en mycket liten avsats fäst i taket som tjänar som frys avsnitt. Det finns utrymme för kanske en bricka med isbitar eller en fryst middag. När shopping för en kvalitet kompakt kylskåp, leta efter en med en utökad frys avsnitt och en fungerande termostat. Detta kanske inte är en fråga om du bara tänker lagra drycker eller snacks, men du vill betydande frys utrymme när vi bodde i ett studenthem.

En annan sak att tänka på när man köper en kompakt kylskåp är portabilitet. Den traditionella studenthem kylen är sällan tyngre än en mikrovågsugn eller TV-apparat, men andra modeller kan kräva några allvarliga muskel att manövrera upp steg eller genom dörrar. Den tyngsta delen av en kompakt kylskåp är kompressorn för att frysa köldmedium.

kraftfullare kylskåp, desto tyngre dess kompressor kommer att bli. Det finns också ett metallnät som tjänar till att skingra den värme som genereras av köldmedium. Dessa faktorer kan göra ett kompakt kylskåp lite klumpig och svår att bära. Du kanske vill prova att ta upp det i butiken för att få en uppfattning om vad du kan behöva göra när du får den hem.

Ett kompakt kylskåp kan även behöva en kamrat kompakt frysbox för ytterligare fryst mat lagring. Leta efter en liten frys som kan staplas på den kompakta kylskåp eller lagras i närheten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.