Vad bör jag tänka När Komma ersätter Windows?

beslutar att installera byta fönster är ett bra sätt att minska ditt hem energikostnader och ändra dess inredning. Vid köp av ersättning Windows, måste du överväga önskat material, t. ex. trä eller vinyl, samt den typ av fönster, såsom dubbla-hängd eller fast form. När du bedöma behoven av ditt hus, vilka typer av fönster bytas ut, och begränsningar budget, kommer du att kunna göra ett informerat och säkra beslut.

Det första du bör tänka på när man köper ersättning fönstren är hur du vill att de ska öppna. För design skäl kan du stanna med samma typ av fönster som redan hänger i ditt hem. Men de flesta typer av fönster finns tillgängliga i ditt önskad storlek, så du kan byta mellan olika typer som passar din smak.

Casement fönster har vertikala gångjärn så de svänga in eller ut genom att linda ett handtag. Dubbel eller enkel hängde typer är tillverkade i två fall, den del av fönstret som håller rutorna. En, eller båda, av de fall skjutas uppåt och nedåt för att visa frisk luft. Skjutbara fönster är desamma, men de fall röra sig horisontellt. En fjärde populär sort är ett vanligt fast form fönster som inte öppnas alls, men ger i ljus.

En andra fråga att överväga är hur din ersättning fönstren har tillverkats. Beakta både visuella intryck och energieffektivitet möjliga material. Vinyl fönster är bättre isolatorer, men vissa människor känner att de inte stämmer överens med arkitekturen i deras hem. Trä fönster har Fönsterbågarna och ramar tillverkade av hårda eller mjuka träslag som normalt skall täckas med färg. Vissa kommer att välja aluminium eftersom det är mycket stark, men tänk på att metallen inte är så bra en isolator som andra alternativ.

Fundera några nyare tillverkning utveckling när man köper byta fönster. Glasfiber är en relativt ny möjlighet tillgängliga för hem jordförbättringsmedel eftersom det är mycket isolerande. Naturligtvis kan du använda två material i en "kombination" fönsterram, som kan ha vinyl utanför och trä på insidan.

Om din primära intresse för vad man bör tänka på när man köper ersättning fönstren är energieffektivitet Du kanske vill triple-rutan fönster, snarare än dubbel-rutan. Dessa har tre stycken glas med lager av luft mellan dem, för luften är mycket bättre på att absorbera värme och kyla än glas. Om du byter ut luften med en gas som kallas argon sparar du ännu mer i luftkonditionering och uppvärmning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.