Vad är skillnaden mellan en rulle och Rotary gräsklippare?

När du köper en gräsklippare kanske du vill veta skillnaden mellan en rulle och roterande gräsklippare. Dessa är de två grundläggande typer av gräsklippare och alla har sina fördelar och nackdelar.

Reel gräsklippare har en rad blad än rotera nedåt över gräsmattan, borsta upp gräset som det är skäras med en kniv efter nästa i snabb följd. Att införliva bladen längs axeln mellan hjulen kan generera rullen snurrande rörelse. För detta reasonm rulle klippare kan vara icke-motoriserade push gräsklippare, som bara är en skillnad mellan en rulle och roterande gräsklippare.

Rotary gräsklippare har ett horisontellt monterade fan stil blad som snurrar i en cirkulär rörelse. Den snabba svep av fläktvingen över toppen av torv klipper gräset. Roterande gräsklippare är alltid drivs gräsklippare, eftersom det tar en motor att snurra bladet med veolcity som krävs för att klippa gräs. Eftersom bladet snurrar horisontellt, är roterande gräsklippare särskilt lämpade för gräsmattor som till stor del består av ogräs, maskrosor och andra höga groning gräs. Singular höga stjälkar eller blad kan missas med rulle stil slåttermaskiner att lägga dem platt, bara för att få dem växa upp igen.

Ogräs åt sidan, de flesta yrkesverksamma är överens om att mellan en rulle och roterande gräsklippare, rullen nedskärningar gräsmattan jämnare och mycket närmare än en roterande. Rullar kan ge gräsmattan som "green" utseende. Rullar skär också rent, så att gräset att skapa en naturlig tätning som skyddar den mot skadliga patogener. Roterande gräsklippare är liknas mer att riva gräs. När gräset slits och inte klippa det kan utveckla brun tips som kan ta ifrån den totala skönhet och hälsa på gräsmattan.

Om din gräsmatta är mindre än 8. 000 kvadratmeter (743 kvadratmetermeter), kan välja mellan en rulle och roterande gräsklippare vara en lätt en. En bra handbok rulle gräsklipparen kommer att kosta ungefär $ 100 (US dollar) och är miljövänlig. Gräsklippning ofta håller upplevelse njutbar, som ett långt gräs kräver mer tryck. En manuell rulle klippare är ett utmärkt sätt att få motion och hålla din varvet ser sitt bästa.

Bland gräsklippare som drivs, rullen och roterande gräsklippare finns i en av två modeller: skjuta eller självgående. Motorn på en enkel effekt klipparen används endast för att snurra blad. Detta ska göra det lättare att skjuta gräsklipparen över gräset, men har du nu lagt vikten på motorn. Om du vill att klipparen ska självgående också, en annan motor och design används. Detta är den dyraste typen av gräsklipparen, men det enklaste att använda.

Oavsett vilken gräsklippare du väljer, har gräsmattor olika höjd krav att se sitt bästa. Vissa gräsmattor är friskare längre, medan andra är som bäst trimmas lite kortare. En frisk gräsmatta kommer att vara spänstiga som en matta och kommer inte att skadas av normalt slitage. Sod kan skäras av antingen en rulle eller roterande gräsklippare, men vänta den rekommenderade tid efter plantering innan sin första cut.

klipps ofta bidrar till att minska ogräs tillväxt samtidigt stärka gräs. När du klipper varvet, är det bäst att överlappa rader med hälften, och klippa hela gräsmattan i en fram och tillbaka mönster, till exempel norr och söder. Följ den här med lodräta rader eller öst och väst. Undvik att klippa ett cirkulärt mönster. Reel och roterande knivar bör slipas professionellt som ett rutinmässigt för att hålla din gräsmatta ser sitt bästa.

De flesta byggvaruhus kommer att bära både en rulle och roterande gräsklippare modell, men du kommer sannolikt att få ett större urval av modeller bland rotaries, med kanske bara en eller två rulle val klipparen. Detta är för att roterande gräsklippare har en billigare konstruktion och är därför mer populära. Nästan alla kommersiella klippare är rulle gräsklippare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.