Vad är några traditionella sätt att dekorera en julgran?

underskrift dekorationer av en traditionell julgran är de bollar och klockor. Dessa kan vara vilken färg som helst och kan vara gjorda av glas, plast eller belagda i tyg. Vanligtvis varje traditionell julgran har många av dessa bollar och klockor anges som en grund för resten av ornament eller som enda dekorationer. Traditionella julsånger som "Silver Bells" uttrycker kraft av dessa ornament.

En av de viktigaste knutpunkterna i en traditionell julgran är en stjärna, ängel eller ibland jultomten som sitter på själva toppen av trädet. Klassiska bilder visar ofta en far att lyfta sitt barn att placera stjärnan på toppen. Utan hjälp av ett barn behöver du en stege för att placera stjärnan om inte din julgran är mycket liten.

En traditionell julgran har också en generös tillgång till ljus. Färgerna på ljus varierar från delar av vitt eller blått ljus till delar av mångfärgade lampor enligt dekoratörer smak. Med intåget av el, ersättas julgransljus år gammal, vacker men farlig tradition påtagning julgran med ljus.

En annan gång provade tradition att klä granen är krans. Den krans placeras ofta på trädet efter ljuset och före alla andra dekorationer. Garland finns i form av vävda blad, färgglad plast, popcorn, träpärlor barn osv älskar att göra papper krans genom att bygga ett färgglatt papper loopar att drapera runt granen. Garland är inte bara ett vackert tillskott till granen men också symboliserar ära och seger som förbinder trädet med religiösa teman julen.

Förutom bollar, klockor, ljus och krans är suvenir prydnader hängde på granen för att fira glädje av semester genom åren. Några av de mest populära omfatta miniatyr Tomtar, tomtar, renar, gunga hästar, stjärnor, fåglar, kransar och mycket mer. Det finns inga begränsningar när det gäller att suvenir ornament som de kommer i alla alla dess former. Handgjorda smycken är särskilt trevliga och kan meddela hela generationer. Att ge en suvenir prydnad för ett älskat en som innehåller deras namn och året är en stor gåva idé.

Den sista dekorationer att gå på en julgran är godis käppar, och glitter. Afton lägger glitter till trädet som gör det verkar som om det är vackra istappar beläggning grenarna. Den godis canes göra uppgiften att ta ner trädet roligare eftersom du kan äta dem i stället för att lagra dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.