Vad är några sätt att göra unika Halloween kostymer?

Om du känner dig uttråkad med den vanliga sortiment av spöken, Ghouls, pirater, häxor, vampyrer och sådana som erbjuds som traditionell Halloween costuming kanske du vill överväga att komma med några en av ett slag eller unika Halloween kostymer i år. Det finns flera sätt att göra en Halloween-kostym original, och att vara säker på att du inte kommer att vara en av en rad franska hembiträden eller svarta katter som helst klä upp händelser du närvara. Unika Halloween kostymer kan vara ett bra sätt att uttrycka din konstnärliga sida och kreativt gräva djupt, och de är också mycket roligt att uppfinna.

Bara för detaljhandeln tenderar att fokusera på mer traditionella dräkter, inte rabatt dem fullständigt som möjligt resurser. En bit av en kostym kan inspirera andra idéer som inte är avsedda av tillverkaren. Du kanske inte vill vara en pirat, men om du vill vara Highwayman, från det berömda dikt, kommer du förmodligen att kunna hitta en underbar spets tröja i The Pirate avsnitt. Tänker på din favorit fiktiva karaktärer, i synnerhet från minst flera årtionden sedan för inspiration.

Till exempel kanske du vill vara en Beat författare, och utgör ett av många tecken i Jack Kerouacs On the Road , eller du kanske vill vara Daisy, från The Great Gatsby . Med traditionella costuming för Beat Generation eller för flappers kan du lägga till några detaljer som gör dig distinkta och mer som din karaktär. Om du verkligen vill gå ut med autentiska costuming, prova att söka sparsamhet butiker eller butiker som specialiserat sig på haute couture kläder. Med en Pucci klänning, en blond peruk och en mager figur, kan du förvandla dig själv till den berömda modellen Twiggy, för kvällen.

Alternativt vända sig till historien. Tänk på de många siffror i det förflutna som inte blir representerade: grekiska vetenskapsmän, munkar medeltida, ledare av länder. Du kan ofta använda färdiga kostymer som representerar denna period och bara vet tillräckligt om din karaktär att lägga till ett par detaljer som gör dig lätt att känna igen. Galileo kunde ha en modell av solsystemet, eller bära en skylt där det står, "The Universe inte kretsar kring mig. "

Om du inte är ett fan av litteratur, historia, eller populärkultur, misströsta inte. Överväga att göra unika Halloween kostymer som representerar ett tema eller en idé. Prova bär rött, guld och brunt och använder några blad från ett lokalt hantverk butik för att vara en inkarnation av hösten. På samma sätt kan du kostym själv som våren eller vintern med rätt färger och dekorativa detaljer från hantverk butik eller med hantverk. Idéer kan vara svårt att representera, men med lite kreativitet kan du vara Wisdom, Fred, eller en mängd andra figurer. Tänk på att leta upp tecken och symboler på lämpligt sätt i samband med den idé ni vill vara för en natt, och arbeta en kostym upp som omfattar dessa symboler.

Ett annat roligt sätt att göra unika Halloween kostymer är att placera vid två typer av kostymer tillsammans. Om du inte är bra med hantverk, kan du köpa fortfarande objekt som gör din kostymer en av ett slag. Till exempel kan du vara en nörd vampyr, en kattunge fransk jungfru, en clown häxa, en elefant fe prinsessa, eller en läkare på semester. Du kan behöva göra en del att förklara om unika Halloween dräkter av denna typ, men de kommer att orsaka kommentarer och många av dessa kan vara mycket roligt på en fest.

Oavsett om du är händig med hantverk och sömnad eller bara en samvetsgrann shopper, låt fantasin gå vilt. Med lite eftertanke och planering kan du definitivt outfit dig själv och familjen i unika Halloween kostymer. Inget mer springa av bruket spöken och gastar för dig!


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.