Vad är några överväganden för remodeling mitt badrum?

Vissa husägare befinner sig missnöjda med badrum i deras hem, och väljer att inleda en ombyggnad projekt. Remodeling ett badrum kan vara en enkel eller komplicerad uppgift, beroende på vilken typ av omarbeta. Resultatet av omskapa kan liva upp ett hus och helt förändra känslan i badrummet. Det finns några faktorer som bör beaktas när husägare besluta att inleda ett projekt för att omarbeta ett badrum, som gör processen lättare och slutresultatet roligare.

att omskapa ett badrum, först börja med att bestämma vad som behöver ändras. De armaturer i badrummet kan känna av den, eller i badrummet kan vara för liten. I vissa fall kan det vara nödvändigt att omforma ett badrum så att ljus och luft kan tas emot på toaletten för bättre ventilation. I andra fall kan det badrumsgolvet vara röta eller delar av badrummet kan bli allvarligt skadade av mögel och fukt.

Människor som är vana vid byggprojekt kanske kan omforma en badrum själva, särskilt om förändringarna är relativt små uppstickare som ersätter skåp planskikten. Men mer komplicerade projekt kräver hjälp av en entreprenör, som kan omforma ett badrum och samtidigt säkerställa att den följer lokala byggnormer. Leta efter en entreprenör innan den stannar på en du känner dig bekväm med.

När det gäller ett badrum som är för liten, kan det vara nödvändigt att ta ner närliggande väggar för att utöka badrummet. Vissa master badrummen har också ett omklädningsrum, vilket är något att tänka på när strukturella förändringar som redan har gjorts för att omarbeta ett badrum. Ett omklädningsrum kan omfatta lagring för kläder, så att någon som steg ut ur duschen eller badkaret till ett närliggande område till klänning.

Många husägare väljer att omarbeta ett badrum, eftersom det känns daterad, eller inte längre uppfyller deras behov. Medan minimalistiska badrum frestande är det viktigt att överväga behovet av badrummet lagring. Skåp bör inte helt kan elimineras, även om de skulle kunna vara bättre dold, eller flyttas så att de inte är så påträngande. Chunky fåfängligheter skulle kunna ersättas med piedestalhandfat att öppna golvyta, men kom ihåg att göra förråd på annat håll. Även ett badrum kan vara vackra, bör det också praktiskt. Försök att ta lagring och ventilation i beaktande när du omarbeta.

Ofta fixturer i ett badrum växa mindre intressanta med tiden. Om du byter fixturer såsom badkar och handfat, försök att hålla dem klassiska och enkla. Kontrollera att den fasta samordna bra ihop, och ligger i linje med skåp och golv. Ett växande intresse av att göra badrum bekvämt och roligt har resulterat i ett brett spektrum av armaturen och optioner golv som kan användas i ett badrum omarbeta.

Badrum golv är mycket viktigt. Många husägare vill installera under golvvärme, som rekommenderas med en sten eller betonggolv. Golvet ska också vara lätt att rengöra och dränering kan ingå liksom att förhindra stillastående vatten skadar golvet eller fixturer. Mattor, trä och andra porösa material bör undvikas eftersom vatten som samlas kan orsaka skador på golv och strukturen i huset.

Ett badrum och ett helt hus kan bli mycket bättre när du omskapa ett badrum. Ha detta i åtanke när du utarbeta planer och ritningar till ditt nya badrum, och kom ihåg att inte låta formen helt åsidosätta funktion. Håll ditt badrum klassisk, enkel och vacker så att det kommer att åldras väl med hem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.