Vad är det bästa sättet att eliminera Mosquitos från mitt hem?

I en idealisk värld skulle det bästa sättet att eliminera myggen vara att sluta andas, svettning, exponera din hud, bär cologne eller parfym eller med hjälp av utomhusbelysning. Naturligtvis skulle du vara för upptagen med en ny ansökan DEET inuti ditt nät-täcks hem ens ta notis om alla smokepots brinnande i din cement-innesluten bakgård. I ett mer praktiskt värld är det bästa sättet att eliminera myggen att använda alla dessa metoder med måtta. Faktum är att det finns mycket mer mygg än människor där ute, och de styrs att göra ännu mer mygg.

Ett av de bästa sätten att eliminera myggen från ditt hem är att undanröja de föredrar häckningsplatser-stående, stillastående vatten. Detta innebär att hålla rännorna fria från skräp så vatten inte kan samlas. Barnens simma eller vada pooler tömmas och rengöras varje vecka. Låglänta områden som tenderar att samla upp efter regn händelser bör ändras för att förbättra dräneringen. Fågelbad skall avlägsnas ut ofta, och vattnet ska pumpas ut.

Leta efter gamla däck och tomma blomkrukor som kan samla vatten. Förvara dessa behållare upp och ner så är möjligt. Mygg gillar att lägga sina ägg i stillastående vatten eller längs sidorna av containrar, som kan samla regnvatten senare.

Ett annat sätt att eliminera myggen från ditt hem är att placera mygga tilldragande runt omkretsen på din fastighet. Mosquitos lockas av koldioxidutsläpp, varför de kan inrikta sig på en andning människa. Ljus som innehåller citronellaolja gång var populär som myggmedel, men har sedan dess visat sig vara ineffektiva. En mekanism av brinnande ljus som kan användas för att eliminera myggen är produktion av koldioxid som de bränner. Om du vill minska eller eliminera myggen under en utomhus händelse, att placera ljus runt perimetern dra bort dem från mänskliga mål. Placera inte levande ljus eller smudgepots i centrum av allt.

I sfären av myggmedel, någon kommersiell produkt som innehåller en hög andel av DEET bör eliminera myggen i flera timmar åt gången. En spray avstötande såsom Deep Woods OFF kan innehålla upp till 24% DEET och arbeta effektivt i fem timmar eller mer. Andra produkter som hävdar att eliminera myggen får inte vara nästan lika effektivt som DEET, men bör fungera på ett lämpligt med upprepade gånger applikationer. Myggmedel faktiskt inte stöter bort myggen lika mycket som de gör bäraren mindre synlig för en mygga spårning enheter. Till stöd i kampen för att avskaffa mygg bör människor också undvika bär blommor doftande parfym eller cologne, utsätta för mycket obehandlad hud och bär mörka kläder.

Mosquito bo, äta, ras och dö enligt till en cykel. För att eliminera mygg, måste människor arbetar hårt för att bryta upp att cykeln när så är möjligt. Källor till stillastående vatten skall elimineras eller behandlas kemiskt för att förhindra att ägg tillväxt. Nyttiga djur, såsom fladdermöss eller lila Martins, bör uppmuntras att ta bosatte sig i närheten av myggor, angripna områden. Med den ökade risken för mygg överföring av West Nile-virus, behovet av att eliminera myggen från bebodda områden har också ökat markant.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.