Hur kan jag införliva mitt Paint Color i resten av rummet?

ge något utrymme en ny färg färg är ett bra sätt att göra en ny förändring i ditt hem. Men för att verkligen dra rummet samman till en helhet rum effekt, bör måla färg eller nyans av färgen ingå i resten av rummet. Stora accent bitar som en skål eller vas, kasta kuddar eller naturliga element som matchar rummets färg färg kan alla hjälpa till att få färg i hela rummet.

Om din nya färg färg förekommer i naturen, få naturliga accenter i ditt rum är ett bra sätt att införliva denna färg och låt ditt rum gör ett kraftfullt ställningstagande. Till exempel, om gröna nu färger dina murar, lägga massor av växter kan skapa en stark blick som uttrycker en fräsch, naturlig känsla. Om du väljer lila färg och en Medelhavet inredning, realistiska klasar av faux druvorna i foten rätter kan hjälpa accent din vägg färg och stil.

God inredning handlar inte bara om matchande eller samordna färger, utan också om att uttrycka och att fånga en viss stämning, stil eller miljö. Till exempel en röd rum görs i en asiatisk stil skulle ha mycket olika röda accenter än samma rum görs i en spansk-tema rum. Även blå målade väggar i ett barns rum skapar en helt annan känsla beroende på om accent bitar skapa ett utrymme som tema rum, ett havs-tema rum eller något helt annat.

Även om din färg färg är en neutral som grå, brun eller beige, kan du fortfarande ta den färgen i resten av rummet genom att tankearbete på dina tillbehör. Konsistens kan verkligen göra neutral-baserade rummen ser intressant. Till exempel en stor, hamrade koppar skål på ett bord i ett rum med en cognac färg färg kan vara varm och spännande. Samma rum och bord med en mörkgrå färg färg och en tenn bricka med elfenben-färgade ljus kan kännas sval och sofistikerad i tonen.

Innehåller din färg färg till ditt rum kan vara så enkelt som att hitta eller göra några totalförstörda kuddar i olika nyanser av färgen och stapla dem attraktiva på din soffa och /eller stol. Inte bara kan så lätt teknik dra ditt rum tillsammans färg-wise, men den kan lägga till en mysig känsla i rymden också. Men om du väljer kuddar eller andra enheter som accent att knyta i din färg färg med resten av rummet, kom ihåg att tänka på humör och tema som du vill uttrycka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.