Vad bör jag tänka på när man köper en Above Ground Pool Pump?

Äga en pool är roligt på sommaren. Familjemedlemmar kan njuta av poolen under en värmebölja, vänner kan komma och pool partier och cookouts. Poolen erbjuder ännu ett sätt att få lite träning varje dag. Men det finns också nödvändigheten av att välja rätt ovan jord pool pumpen för att hålla poolvattnet rent. Om du behöver köpa en pump, här är ett par saker att tänka på.

Som med alla typer av ovan leveranser mark pool, vill du poolen pumpen vara rätt storlek för dina ovan mark pool. Precis som pooler i olika storlekar, hittar du att pumparna också komma med olika storlekar av motorer och filter. Kontrollera instruktionsboken för din pool och se till att du förstår vilken storlek och typ av pumpar är kompatibla med din pool och kommer att ge bästa filtrering av smuts och främmande partiklar från vattnet.

En annan faktor att beakta är den typ av filter du vill med ditt ovan mark pool pump. Patron filter fungerar väldigt bra med många typer av pumpar. Men sandfilter är väl fungerande alternativ i många fall. Även ett sandfilter är ofta lättare att underhålla, det finns människor som föredrar ett patronfilter för dess förmåga att hålla vattnet klarare. Om du är osäker kan du fokusera alltid din uppmärksamhet på pumpar som kommer att rymma antingen typ av filter.

Se till att ta en lång titt på typ och tillgången på reservdelar. Det är inte ovanligt att vissa tillverkare att skapa varje ovan mark pool pump de säljer så att systemet kan endast repareras med hjälp av skräddarsydda delar. Det finns dock pumpar på marknaden som använder delar som är standard. Anpassade delar är ofta dyrare och kan behöva särskilda beställas. Däremot standarddelar oftast lätt tillgängliga till priser jämförbara eller lägre än deras egna kollegor.

Medan bara om någon ovan mark pool pump kommer med en garanti, är det viktigt att fastställa villkoren som ingår i den täckning. Titta under hela garantitiden, helst blir det minst ett år med en option att förlänga ytterligare ett år. Mycket uppmärksam på vilken typ av reparationer och utbyte omfattas av garantin. Om täckningen inte verkar vara bra, anser tittar på en annan pump med en mer omfattande garanti.

Ditt mål är att hitta och köpa över pumpen grund pool som är bäst anpassade för din pool och din budget. Tänk på att det förutom inköpspriset, bör du tänka i termer av kostnader för underhåll och reparationer när och om det behövs. Detta kan bidra till du är nöjd med ditt köp i dag och ändå glad att två eller tre år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.