Vad bör jag tänka när man väljer en mattrengöring företag?

Många mattor experter rekommenderar att mattor får en djuprengöring minst varje år eller ett och ett halvt. Att välja en matta städfirma som kommer att göra ett bra arbete till ett rimligt pris är inte svårt. Tänk på företag som erbjuder kuponger i ditt område, men inte gör din slutgiltiga beslutet grundar sig på enbart priset. Forskning mattan renare meritlista och se till att gå referenser.

När du har en kort lista med mattan rengöring företag, jämför sina priser med rumsstorlekar de innehåller och vilken utrustning de har. Kontrollera att utrustningen är jämförbara när man har olika prisuppgifter. Läs om varje mattrengöring företagets politik om att flytta möbler. Vill de ta extra betalt för att flytta möbler?

Se till att du kommer att få en bra, djuprengöring för dina mattor. När du hyr en matta städfirma, vill du inte betala bra pengar för något du kan göra själv för mindre pengar. När få prisuppgifter från olika mattan rengöring företag, inte bara få bud via telefon, men se till att en fri bedömning för företaget att komma hem till dig.

gör en i hemmet samråd låter mattan städfirma granska alla matta fläckar för att se hur väl dessa kunde tas bort. Kom ihåg att när det gäller fläckar beträffar, finns det ofta ingen garanti för att fläcken kommer att kunna tas bort helt. Plus, kan det kosta extra för tunga fläckborttagningsmedel. Ibland efter att mattan är rengjord, kan det verka som platsen är borta tills högen torkar eller rör sig i en annan riktning.

Innan något arbete utförs, läs det avtal som skall se till att du förstår och håller med om allt eller inte underteckna den. Se till att det inte finns några dolda avgifter mattan rengöring företaget inte meddela dig i förväg. Ta reda på all information du behöver i förväg för att undvika överraskningar den dag städningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.