Vad bör jag tänka när man köper en vattentät bäddmadrass?

En vattentät bäddmadrass, eller vattentät madrasskydd, är den perfekta lösningen för att undvika madrass fläckar och fukt från spill eller sängvätning. När du köper en vattentät bäddmadrass, anser att det också håller din madrass fri från allergener och kvalster.

Dagens vattentät bäddmadrass känns inte som plast eller orsaka obekväma värme och svettning under lakanen. Den skyddande stöd ligger nära madrassen, inte din hud. Stoppning omfattar vattentät stöd så allt du känner är stoppning.

De flesta vattentät madrass kuddar har bomull eller Damask täcker. En vattentät bäddmadrass kan tvättas i maskin och dryable och kräver inte lika ofta tvättar som dina lakan. Om du anser att även ett spill kan förstöra din madrass, sedan en vattentät bäddmadrass är en god investering.

Madrasser är svåra att rengöra och bör aldrig våt som mögel kan uppstå om madrassen inte torkas noggrant. Madrass tillverkare betona att det bästa sättet att rengöra en madrass är att suga den. En liten mängd kallt vatten kan läggas till ett milt rengöringsmedel för rengöring plats, men en madrass får aldrig mättad med vatten. Kemtvätt lösningar bör också aldrig användas på en madrass eftersom de kan skada madrassen material.

Det bästa sättet att hålla en madrass ren är att skydda det med en vattentät bäddmadrass. Kontrollera att du har de rätta måtten när du går att köpa en vattentät bäddmadrass. Om din säng är en standardstorlek som tvilling, dubbel, dam eller kung kommer du antagligen kunna hitta storlek vattentäta bäddmadrass du behöver.

Du bör också överväga din tätskikt behov när man köper en vattentät bäddmadrass. Medan vattentät madrass kuddar erbjuda fullständigt skydd mot fläckar och väta, vattenfast kuddar madrass behandlas endast stå emot väta. En god kvalitet bäddmadrass vidtas för att skydda madrassen av sängvätning oftast har ett extra foder i rayon filt eller annat absorberande material tillsammans med den vanliga polyester vattentätt underlag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.