Vad bör jag tänka när man köper Wastebaskets för mitt hem?

Hushållens wastebaskets kan verka som ett trivialt objekt att köpa, men en papperskorg i varje rum, eller nästan alla rum, kan verkligen bidra till att hålla ett hem snyggare och renare. När familjemedlemmar vänja sig vid en papperskorg i ett rum de sannolikt kommer att använda den. Husdjur sopcontainrar finns i en mängd olika stilar, storlekar och material, så när man köper wastebaskets tänka på vad dina behov finns för varje rum i ditt hem.

Wastebaskets med en svängig topp flik är praktiska eftersom soporna behållaren förblir stängt tills avfall lagts till. Detta är särskilt trevligt för kök och badrum där sopor kan vara särskilt oattraktiv att titta på. I rum som hemmakontor där balled upp papper är i princip den enda punkten kastas ut en öppen övre maska papperskorg kan arbeta på grund av en liner inte behövs.

Vid köp wastebaskets som kommer att kräva en liner, eller plastpåse, se till att du kommer att kunna ha en storlek på liner som passar behållaren. I små wastebaskets du kan återanvända en plast matkassen som liner speciellt om papperskorgen kommer att förvaras utom synhåll i ett skåp sedan färgat tryck på påsen kan visa. Tänk på att när du inte använder en liner du antingen ta med en väska med det avfall kan för att tömma den eller föra över det papperskorgen annat håll för att tömma den.

Du kan hitta många olika storlekar, former och färger när du köper wastebaskets. Det finns en som passar varje rum från tvättstugan för att hålla torrare lint till köket för att hålla potatis peeling och rörigt skräp. Det steg-för kök wastebaskets och swing-top dem och ofta gynnas av kockar som du inte behöver ha händerna fria att använda dem. Den swing-top typ kanske inte fungerar bra i tvättstugan som torktumlare ludd kanske inte tung nog att svänga ned locket effektivt och kan leda till en röra.

Swing-top och steg på wastebaskets är ofta ett bra val om husdjur och barn tenderar att försöka få i soporna som lock kan oftast hålla dem borta från det. Vid köp wastebaskets för barns hantverk områden dock öppna sopcontainrar är ofta lättare för barn att använda och lättare att använda för att kasta bort bitar av utstansade papper och liknande. Kom ihåg att fundera på hur du rengör behållare vid köp wastebaskets som du behöver för att tvätta och torka dem på regelbunden basis, särskilt de utan liners.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.