Vad är skillnaden mellan en Småbarn Filt och Baby Blanket?

flesta människor medger att de har en favorit filt de gillar att krypa ner under den kalla dagar, men att ett litet barn, en favorit filt kan ge en känsla av säkerhet och komfort snarare än bara värme. Nästan alla barn börjar med baby filtar och om de är lagra köpte får filtar eller handgjorda stickade filtar, är baby filtar till nytta det första levnadsåret. Medan barnet filten tjänar en praktisk användning, som ett barn växer till en liten knatte, han eller hon kan anta en favorit filt och även ge den ett smeknamn. Som en liten knatte filt, det tar på ett helt nytt ändamål.

Store köpte baby filtar oftast inte tillräcklig för att fullständigt täcka en liten knatte, vilket gör dem ganska meningslöst för sitt arbete som till värme. Men eftersom många barn blir fästa vid sina baby filt skulle det vara hänsynslös att ta bort den i utbyte mot en större småbarn filt. I många fall föräldrar väljer att köpa småbarn sängar och större filtar för praktisk värme och låta sina barns baby filt att förbli en PET-post i stället.

Om det av praktiska skäl, vill du använda ditt barns baby filt som en liten knatte filt, det finns flera sätt att uppnå detta. Om du har en hand stickad baby filt (eller två) kan du fråga den som gjorde det för dig att förstora filt genom att väva en ram runt kanterna. Om möjligt, kommer detta att ge läggas känsla till ditt barns filt, eftersom det skapades och återskapas av samma speciell person.

En annan idé för att förvandla baby filtar till barn i lekåldern filt är att sy ett täcke av baby filtar. Om du inte har kompetens att genomföra detta eller känner någon som gör, överväga att göra en ny-sy fleecefilt och har ditt barn hjälpa dig att välja tyget. Några småbarn ska utveckla en kärlek till en ny filt på detta sätt om de hade någon anknytning till sina gamla baby filtar.

Oavsett om ditt barn är knutna till deras gamla baby filtar eller inte, ett barn outgrows sin spjälsäng och flyttar in i en "större barn" säng, behovet av lämplig storlek filtar kommer att uppstå. Eftersom de flesta småbarn sängar använda samma madrass som en bebis spjälsäng, den lakan förblir desamma, men barnet kommer naturligtvis att behöva större filtar för att hålla dem på lämpligt sätt omfattas under natten. Om du och ditt barn har något sentimentalt bilagor som tidigare att användas filtar, så är detta den perfekta tiden att investera i nya sängar eller att göra en egen. Småbarn sängkläder uppsättningar inkluderar en liten knatte filt eller täcke, men de är ofta lite större än den ursprungliga baby sängkläder, så kolla storlekar noga innan du köper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.