Vad är några idéer för dekorering dörren området med mitt hem?

ytterdörren område välkomnar andra att ditt hem och hjälper ange tonen i ditt hem. Oavsett om du väljer en traditionell, modern, land eller andra utseende, dekorera ytterdörren området bör spegla din smak och dina behov. Fundera på din dörr själv samt dina blommor och växter, staket, veranda ljus, adress skylt, postlåda och andra tillbehör du behöver eller vill lägga till.

Om du vill ha ett land tema, tänka sig att göra något intressant som att använda en gammal mjölk som din brevlåda. Din adress skylt kunde ha ett land titt i målat trä, men för att undvika alltför detaljerade eller för många olika färger som kan se tacky, begränsa mängden motiv och färger du använder. En ko målad på din adress skylt kan se söt, men att plus husdjur vindspel och ett husdjur välkomna matta kan bara vara för upptagen och för mycket animaliskt överbelastning för att se snygg. När dekorera dörren området, hålla färgschema neutrala plus en grundläggande accentfärg-exempelvis en svart och vit ko motiv plus en blå målad dörr och en svart eller vit blomkruka med blå blommor i den.

När dekorera ytterdörren område för en modern look, tänk metall detaljer och rena linjer. Håll den metall som en färg om det är blankt mässing eller polerat stål. Stora, kan enkla metall adress siffror ser bedövning, men se till att de är lätta att se från vägen. Veranda belysning i ett modernt glas och metall stil och samordna med utseendet på ytterdörren. Oavsett vilken färg du väljer som en accentfärg, prova en välkomnande matta med accenter i färg och glatt, metall krukor eller krukor med blommor i samma färg för att dra modernt utseende tillsammans.

En traditionell eller klassisk stil hem kan använda antika lyktor som verandan ljus eller trä krukor eller något material du föredrar. Men även om utsmyckning ytterdörren område i en traditionell stil, försiktighetsåtgärder skall vidtas för att matcha trä toner och färger gräns och mönster så att de ser stannar smakfulla. Du kan komma undan med många delar i närheten av ytterdörren som språngbräda, räcken, planteringsmaskiner och vindspel om du samordna alla stilar och färger för ett enhetligt utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.