Vad är det bästa sättet att ta bort Deodorant fläckar från kläder?

bort deodorant fläckar från kläder kan ta en hel del arbete. Förslag överflöd för hur du tar bort deodorant fläckar, och det verkar inte finnas något en definitiv metod som alla är överens om kommer att fungera. I samtliga fall bör man testa en metod som på en liten osynlig del av kläderna innan du försöker det på fläckarna. Vissa tyger kan vara mer sårbara för rengöringsmedel, blekmedel eller ammoniak.

Nästan alla metoder börjar med "behandla deodorant fläckar så fort som möjligt. " Detta beror på deodorant fläckar kommer att ställa, och en har en större chans att ta bort dem förr än senare. En metod förespråkar att ett par nylons och gnugga fläckar. Detta är en säker metod att prova på bara om någon tyg, eftersom det inte kommer att skada tyget.

Andra föreslår tvätta ett plagg ut och in för att ta bort deodorant fläckar. Direkt exponering mot agitation av maskinen är tänkt att enkelt ta bort fläckar. Men kan inte denna metod användas med tyger som måste handtvättas eller kemtvätt.

Vissa deodorant fläckar förespråkar gnugga med en pasta tillverkad av bakpulver, eller med hjälp av blekning tandkräm och låta tyget att sitta över natten . Många rengöringsmedel kan också innehålla vitare medel som effektivt tar bort deodorant fläckar. Den mörka kläder, dock kan denna metod orsaka missfärgning av tyget.

Många svär vid ättika metoden. Ansök ättika till deodorant fläckar och låt plagget sitta natten i en ättika och vatten lösning. Använd vit vinäger, och inte vin, balsamvinäger eller äppelcidervinäger. Blanda inte ättika och bakpulver eftersom detta kan orsaka en rörig kemisk reaktion.

Vissa människor säger om deodorant fläckar behandlas snart nog den bästa metoden är att använda ett fläckborttagningsmedel som Shout?. Även detta bör användas med försiktighet på känsliga tyger. Många anser att en fläck sjuka, liknande se till en deodorant stick, är bättre än spray fläckborttagningsmedel.

Om en meddelanden deodorant fläckar på kläder som måste kemtvättas, se till att punkt dessa fläckar ut ett s kemtvätten och få plagget till rengöringsmedel så snart som möjligt. Ibland kemtvätt kommer att ta bort en fläck.

Det finns en uppsjö av andra förslag, och man kan behöva experimentera med olika metoder innan man hittar den perfekta tekniken för att ta bort deodorant fläckar. För att undvika fläckar i framtiden, leta efter antiperspiranter eller deodoranter som marknadsförs som icke-färgning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.