Vad Grundläggande Landskap underhåll kommer att hålla min trädgård snygg?

Alla har en väl anlagd trädgård. Grannar uppskatta den skönhet som behöriga landskapsplanering innebär för området. Villaägare också nytta av landskapsarkitektur och gräsmattan underhåll, eftersom det ofta gör de främre och bakgårdar mer användbart och visuellt tilltalande för alla som bor i bostad. För att bibehålla denna idylliska tillstånd, kan du välja att anställa en av de professionella landskapet tjänster i din stad eller ort. Kan dock husägare hantera landskapet underhåll själva genom att utföra några enkla uppgifter varje vecka.

En stor del av ordentlig landskapet underhåll är att uppmärksamma gräsmattan. Gräset ska klippas regelbundet och urklipp rakade från utrymmet efter varje skärning. Många gör misstaget att klippa gräset låg på marken, i ett försök att minska antalet gånger per månad gräsmattan måste minskas. Genom att justera gräsklipparen så att bladen är kvar något längre, har gräset en fylligare och lusher se ut, samt ger mer av en dyna som bara fötter på väg över den vidsträckta gården.

Tillsammans med regelbundna gräsmatta underhåll finns frågan om att hålla upp öar och sängar av buskage och blommande växter. Effektiv landskapsplanering på den främre kan spara mycket tid och ansträngning senare. Välj prydnadsbuskar och blommor som kräver något mer än trimning tillbaka och forma en eller två gånger i månaden.

Att arbeta i vissa typer av vintergröna buskar i mixen kommer också att hjälpa utrymme visas frodiga och friska även mitt i vintern. Glöm inte att inkludera andra naturliga element för att skapa en tilltalande visuell effekt, som stenar lager för att ge en bakgrund till låga buskar eller som stödmurar för sängar och öar. Dessa kommer också att hjälpa hålla landskapet underhåll inom rimliga gränser.

Den enkla trädgårdsarbete uppgift ogräsrensning från tid till annan kommer också att göra en stor inverkan på kvaliteten på ditt landskap underhåll. Genom att helt enkelt ta bort blomningen ogräs från gräsytor samt alla sängar eller öar på gården, kommer utrymmet ser genast mer organiserad och välskött. Kom ihåg att försöka få så mycket av rötterna till ogräset som möjligt, eftersom detta hjälper till att minimera risken att ogräs kommer att föröka sig och kväva gräset.

vattning och påfyllning av näringsämnen för alla växter och djur på gården är också mycket viktigt. Läs om hur mycket vatten på gården behöver i just din klimat och ställ sprinklersystem för att möta detta behov. Också inrätta ett regelbundet schema att sprida gödselmedel eller kompost som återställer mineral balans i jorden. Resultatet kommer att bli buskar och växter som är friska och få en känsla av livfullhet till utrymmet.

Genom att kombinera rätt element i landskapet design, hålla gräsmattan kapas till rätt höjd och clearing ut ogräs regelbundet, är det möjligt att hålla utrymmet ser fräsch och inbjudande året runt. Med ett medelstort varv, kommer att utföra denna grundläggande landskapet underhåll normalt kräver inget mer än två eller tre timmar under loppet av veckan. Det lämnar resten av din tid att njuta av varvet till fullo.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.