Vad är Disponibel Öronproppar?

Engångs öronproppar är öronproppar som kan användas en gång och sedan kastas bort, eller kanske användas flera gånger innan den slängs. De är en av de mest populära typer av öronproppar. Värdet av disponibla öronproppar är inte bara i pris utan också i sina resultat.

Disposable öronpluggar används i många olika miljöer, av vilka några industriella miljöer där arbetstagarna måste bero på en bra uppsättning öronproppar för sin egen personliga hörselskydd. I sådana miljöer är örat hela tiden utsätts för höga ljud. Därför är ett bra par öronpluggar avgörande för att skydda mot hörselskador under en lång tid.

I många fall disponibla öronpluggar komma i olika kvantiteter. Till sin natur är de tänkta att kasseras efter en användning av bara ett fåtal användningsområden. Därför måste de vara i massa mängder bara för att, för det mesta kommer de ständigt i efterfrågan, antingen genom en anställd eller flera arbetstagare. De kan komma i kartonger med så många som 200 par eller mer. Ofta i detaljistledet, säljs de i mindre mängder.

Förutom att användas på en arbetsplats, finns det ett antal andra applikationer. De är effektiva verktyg för snarkning lättnad, kan användas på skjutbanan eller på en motorcykel. Motorcyklister kan vara särskilt känsliga för örat skada, beroende på storlek och buller en motor producerar och fler cyklister har börjat använda disponibla öronpluggar.

De flesta disponibla öronpluggar komma i form av pluggar skum öra. Skum öronproppar brukar rullas ihop och läggas i örat. Sedan en gång i hörselgången, expandera de sakta för att passa konturer av örat och som faktiskt tillhandahåller en tätning runt hela hörselgången. En annan typ av skum hörselskydd är helt enkelt införas i själva yttre delen av hörselgången och tätar som den trycks in en aning.

Andra typer av disponibel öronproppar, förutom pluggar skum öra omfatta silikonbaserat öronproppar. Dessa typer av pluggar har en formbar silikon bas som kan föras in i hörselgången. Som med skum öronproppar, inte silikon också ett bra jobb med att bilda en tätning som effektivt reducerar ljud mellan 20 och 30 decibel. Dessutom är detta en av de få typer av disponibel öronproppar som kan hålla ut vatten också. Medan de kan kosta något mer än pluggar skum öra kan förmåga att skydda hörselgången från vatten vara en viktig faktor för vissa individer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.