Vad är Betametason Cream?

Betametason grädde är ett läkemedel som används för att behandla hudinfektioner. Typiska hudinfektioner behandlas med krämer som innehåller detta läkemedel omfatta fotsvamp, Jock kliar och ringorm. Denna kräm lindrar klåda och rodnad i samband med infektion.

När betametason är kopplad med klotrimazol, de två blir en kortikosteroid och svampdödande kombination. Denna blandning attacker svampar försvagar cellmembranen. Krämen fungerar som en anti-inflammatoriska och anti-klåda agent. Det officiella märket på en gemensam betametason-klotrimazol kombination Lotrisone ®.

När en läkare ordinerar den här krämen, ska patienten använda den enligt anvisningarna. För det första måste patienten tvätta händerna innan du använder krämen. Därefter måste han Skölj och torka det område som ska behandlas. När området är beredd, gnid grädden i irriterade området.

Patienten ska aldrig placera ett bandage över det behandlade området, såvida regisserad av hans läkare. Om du använder ett läkemedel som innehåller betametason grädde i ljumsken området måste grädden endast användas för ungefär två veckor. Endast en liten mängd kräm ska användas i ljumskarna, och patienten bör undvika att bära åtsittande kläder. Krämen är för utvärtes bruk och bör inte tillämpas på ögon, mun, näsa eller vagina. Om krämen av misstag råkar hamna inne i ögonen ska patienten omedelbart spola dem med kallt vatten.

Läkemedlet måste användas på ett schema för hela behandlingen. Det bör fortsätta att användas även om patienten börjar må bättre efter några dagar. Om patienten inte använda det för hela kursen behandling kan infektionen inte vara helt elimineras och kan så småningom återvända. Om en patient glömmer att använda en dos, bör han använda nästa dos av grädde så snart som möjligt. När patienten börjar använda detta särskilda läkemedel, bör han säga sin läkare om villkoret fortsätter efter två veckor har gått.

Alla mediciner kan ge obehagliga biverkningar, så det är viktigt att vara medveten om potentiella problem som kan uppstå på grund av att använda ett läkemedel som innehåller en betametason grädde. Vanliga biverkningar torr hud och en brännande eller stickande känsla där kräm. Allvarliga biverkningar som skulle kräva en resa till akuten, såsom svåra allergiska reaktioner såsom nässelutslag, utslag, andningssvårigheter, svullnad, blåmärken, rodnad och de andas, blåsbildning, och andra kroniska problem.

Kvinnor som blir gravid medan du ett läkemedel som innehåller betametason grädde bör tala med sin läkare innan du fortsätter denna medicin. Det är viktigt att diskutera eventuella risker. Barn yngre än 17 år bör inte ta en kombination av klotrimazol och betametason grädde eftersom det inte har bestämts om medicinen är säker för barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.