Vad är en Sea Salt Body Scrub?

Ett hav scrub salt kropp är ett havssalt-baserad blandning som exfolierar och tar bort döda hudceller från kroppen för att avslöja nya lager av hud. Förutom havssalt, kan denna skrubba innehålla valfritt antal extra mineraler eller naturliga ingredienser som öken salt och kelp. En scrub som innehåller vitaminerna B och C kan förbättra hudens elasticitet och hudens förmåga att behålla fukt, samtidigt som mjukgörare som aloe vera kan också läggas till blandningen. En bodyscrub recept kan också innehålla ingredienser som bidrar till en attraktiv doft som ingefära eller eteriska oljor.

Även en havssalt bodyscrub kan tillverkas av stora företag och köpta i en butik, ett ekonomiskt alternativ är att göra ett hav scrub salt kroppen hemma. Havssalt body scrub som är handgjorda ofta ge samma typ av resultat som spa-behandlingar. En effektiv bodyscrub kan göras med tre enkla beståndsdelar: havssalt, olja och eteriska oljor.

För att skapa en skrubb havssalt, samla ihop en murare burk, en matpinne, grovt havssalt, olja (sesamolja, rapsolja, safflorolja eller aprikoskärnolja) och eterisk olja för doftande. Burken kan sedan fyllas 3 /4 av vägen med havssalt. I en separat behållare, är olja blandat med eterisk olja droppar, i allmänhet, är förhållandet 10 droppar eterisk olja per kopp olja men den mängd av väsentliga la kan lämnas upp till preferenser. Den olja och eterisk olja blandningen hälls i burken så att oljan svävar omkring en tum (2,54 cm) över salt. Havet och oljor är sedan blandas med en matpinne och behållaren är förseglad för framtida bruk.

Tillämpning av en havssalt bodyscrub är relativt enkelt. En person bör först och främst in sig i en dusch eller badkar och fukta huden. Hon skulle sedan använda produkten på hennes kropp och börja massera den på hennes hud med mjuka, cirkulära rörelser. När huden tillräckligt har skurat, kan produkten sedan tvättas bort.

På grund av sin effektivitet och höga kostnader, är havssalt scrubs blir populär bland män också. Män kan dra nytta av en havssalt bodyscrub på samma sätt som kvinnor gör. Företag som gör särskilda beredningar av produkter för män ofta skapa havet scrubs salt kropp som kan användas på alla områden av den manliga kroppen.

Alla som använder en skrubb havssalt gör klokt i att slutföra skrubba behandling med en fuktighetskräm för att fylla på och hydratisera nya exfolierad hud. Likaså den som finner en hemmagjord havssalt blandning bodyscrub alltför torkning kan överväga att lägga mer olja till sina recept. De som tror att deras recept är för fet kan dra olja från blandningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.