Vad är en Hem Hälsa byrå?

En byrå hem hälsa är ett organ som ger vård till kunder i hemmet, snarare än att tvinga dem att stanna på sjukhus eller bor i ett bostadsområde ammande anläggning. Hem hälsa byråer anställa personal för att besöka sina kunder på en regelbunden basis för att administrera läkemedel och utföra andra hälsorelaterade uppgifter, och vissa erbjuder även städning, ärende-löpning, och andra former av stöd till sina kunder.

Tanken bakom ett hem hälsa organ är att det garanterar att patienterna får den vård de behöver och samtidigt leva så självständigt som möjligt. I vissa fall fungerar ett hem hälsa organ sida vid sida med en familj att se till att en patient blir dygnet runt vården, i hemmet hälsoarbetare hantera mer krävande medicinska uppgifter. I andra fall kan någon leva ensam och hyra en arbetstagare hem hälsa för periodisk vård.

Krav för organ hem hälsa varierar kraftigt beroende på region. Vissa förvaltas av regeringen, medan andra är privata företag. Anställda kan vara utbildade och licensierade sjuksköterskor, eller så kan de hälso-och sjukvård tekniker, eller helt enkelt arbetstagarnas grundläggande avtal med några verkliga kvalifikationer. I vissa länder, centrala ackrediteringsorgan utfärda intyg för organen hem hälsa så att konsumenterna kan ha en garanti för grundläggande normer då de överväger vilket organ som ska användas.

Kostnaden för hemmet hälso-byrå service varierar beroende på byrå och typ av tjänst krävs. I vissa fall kan statlig fond en arbetstagare hem hälsa för någon om det permanenta funktionshinder, medan det i andra fall kan människor behöva betala ur fickan. Som regel är uppgifter som kräver kvalificerad sjukvård kommer att bli dyrare, medan en hem hälsoarbetare som bara droppar i att spendera tid med en patient och se till att han eller hon tar medicin i tid kommer att vara billigare.

Förutom att ge rutinmässiga hemvård, många hem organ hälsa erbjuder även hospice tjänster för de döende. Människor som vill dö hemma och inte i ett hospice eller ett sjukhus kan använda en sjuksköterska hem hälsa att tillgodose sina grundläggande medicinska behov, som kan omfatta byte av förband, regelbunden rengöring av kirurgiska områden, och administration av smärtstillande, bland annat saker.

Vissa byråer hem hälsa också att samarbeta med regeringen för att inspektera hem för att se till att de sanitära och säkra att bo i. Många regeringar använder sig av ett organ hem hälsa för att ge en "hälso-besökare" till efter förlossningen kvinnor som hjälper till runt i huset under veckorna efter förlossningen, så mamman att återhämta sig och band till sitt barn.

En byrå hem hälsa är ibland den första anhalten på en väg som så småningom kommer att leda till en kvalificerad omvårdnad anläggning. Ge vård i hemmet så länge som möjligt tenderar att vara mindre påfrestande för patienten, och även billigare, vilket gör en arbetstagarnas hälsa byrå lockande för vissa familjer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.