Vad är några Phyto produkter?

Phyto, en växtbaserade kosttillskott, säljs som ett kosttillskott att sväljas, samt en ingrediens i rader skönhet produkt, främst för hårvård. Båda formerna använda vitaminer och mineralämnen som förekommer i naturliga livsmedel för att främja frisk hud, hår och naglar. Phyto produkter var tänkta för dem med mer allvarliga frågor håravfall, torr hårbotten och sprött, livlöst lås, men nu fytosanitära produkter är tillgängliga för alla hårtyper, och syftar till att förbättra hud, hår och naglar för alla.

Många fytosanitära produkter skapas som en lösning för torrt hår, bland annat schampo, balsam och serum. Detta är ett vanligt problem på grund av den kemiska skador håret klarar av upprepad färg, värme styling och solskador från långa timmar utanför utan en skyddande barriär mot solen. Den tekniska förklaringen är en uttunning av hydrolipidic film som fungerar som en barriär mot yttre stress. Utan detta hinder blir hår sköra och uttorkade. Phyto produkter är utvecklade för att rehydrera, skydda och återfuktar håret. Närmare bestämt är polypeptidkedjor som omfattar hårsäcken repareras med hydrolyserad växtproteiner silke samt keratin.

Phyto produkter skapas också för att bekämpa svaghet i samband med åldrande hår. Phytodensium serum är hjälten till detta hår fråga, och stöds med hjälp av en speciell schampo. Växtextrakt i fytosanitära produkter skydda åldrande hår mot fria radikaler och ökar elasticitet och styrka. Hår spikas och uppkomsten av gråa hår minskar.

solskydd är en av de snabbast växande produktserier i fyto familjen. UVA-och UVB-strålning åstadkomma förödelse på hår, och när du lägger i saltvatten, vind och klor, blir håret sprött och grovt. Syftet med fyto hårprodukter som en beskyddare mot solskador är att reparera, skydda och förhindra ytterligare skador. Keratin och melanin rock hår, och de måste återställas för att förbättra utseendet på solskadad flätor. Phyto produkter i denna kategori omfattar en skyddande mask, en speciell spray att använda på stranden, och en återfuktande hår och kropp tvätt.

Håravfall kan vara känslomässigt tragiska och berör en mycket större befolkning än många kanske tror. Phyto produkter har utvecklats under många år att fungera som en lösning på detta villkor. Håravfall poster görs för att lugna, näring, och stimulera rötter hår för att främja hårväxt.

Många andra produktkategorier i fyto familjen finns, bland annat mer resolutioner hår fråga, hudvårdsprodukter , och bad och levererar kroppen. De har blivit en eftertraktad post som konsumenter blir mer och mer intresserade av att använda naturliga produkter i stället för starka kemikalier.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.