Vad är ett naveln Revision?

Umbilicoplasty, vanligen känd under vänligare titel navel revidering, är en operation som syftar till att ändra formen på naveln. Operationen kan göras för en rad skäl, och det kan buntas ihop med andra kosmetiska operationer eller gjort som en helt separat förfarande. Många plastikkirurger erbjuda naveln översyn som en del av deras tjänster, eller har möjlighet att remittera patienter till en kirurg som gör ingreppet.

naveln eller navel, bildas under graviditeten, och formen är bestämmas i dagarna strax efter födseln, när navelsträngen torkar upp och så småningom faller av. Dramatiska viktförändringar, graviditet och bråck kan ändra formen på någons navel. Människor känner sig obekväm med sina Navels av olika skäl. Vissa människor med minimal mage knappar eller outies önskar att de hade högre särskiljningsförmåga "innie" magen knappar, medan andra människor ogillar formen på naveln.

Om en patient beslutar om naveln översyn som en lösning på problemet, ett möte med kirurgen avgör hur naveln ska se ut efter operationen. Operationen är mycket kort, och utförs vanligtvis med hjälp av en lokalbedövning, eller sedering på begäran av patienten. Kirurgen ändrar form navel, tar några stygn, och förfarandet är avslutat. Återhämtningstiden är ganska snabb så länge platsen hålls ren och minimal svullnad och ömhet är förknippade med naveln översyn.

Precis som alla kirurgiska ingrepp, det finns vissa risker att naveln översyn. Om oönskade formen orsakas av ett bråck, till exempel, kan kirurgen behöva göra en mer invasiv kirurgi för att korrigera bråck. Det är också möjligt för infektion för att sätta vid naveln översyn sida, eller för en patient att behöva ytterligare kirurgi. En kvalificerad läkare kommer att avslöja riskerna med kirurgi, tillsammans med hans eller hennes misslyckanden.

En översyn naveln kan också ingå i en bukplastik, bröstförstoring, eller liknande förfarande. Under en bukplastik är ett naveln ses vanligtvis ingår automatiskt, eftersom formen på magen kommer att ha förändrats dramatiskt. Med andra förfaranden kan ett naveln revidering läggas till på begäran, vanligtvis för en liten extra kostnad. Som med alla kosmetiska operationer, se till att en läkare är certifierad innan de bestämmer sig ett förfarande och be att få se kirurgen portfölj.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.