Vad är efter förlossning Beredning?

efter förlossning förberedelser är handlingen att förbereda sig för ankomsten av en nyfödd och allt som kommer tillsammans med den. Postpartum förberedelse kan göras individuellt, med hjälp av böcker, DVD och andra privata medel, eller det kan ske i ett klassrum miljö. Många tror att denna typ av preparat kan lindra vissa av villkoren i samband med förlossning.

gången efter ett barn föds kan vara en av de mest glädjande gånger i livet för alla unga par, men det kan också vara en av de mest stressande. Denna kombination av glädje och stress har möjlighet att ta ut sin rätt på nya föräldrar, särskilt unga mödrar, som också behandlar en rad hormonella förändringar under denna period. Postpartum depression är en av de mest nämnda villkor, men det finns andra också. Postnatal förberedelse hjälper inte bort dessa känslor och situationer, men den kan lära föräldrar hur man hanterar dem.

Mer än något annat, postpartum förberedelse hjälpa lära föräldrar att det är acceptabelt med oro och farhågor, och den kommer att lära dem vad de ska förvänta sig i det kritiska dagar framåt. Det är förmodligen inte ett problem om barnet sover mycket, eller kastar upp en hel del. Dessa saker kan förväntas. Också kan förväntas är steniga relationer med vänner och familj, som kommer att slåss om tid och interaktion med barnet just nu.

En bra klass på postpartum förberedelser kommer också att uppmuntra de närvarande att bilda nätverk med varandra andra. Som nyblivna föräldrar går igenom samma känslor och upplevelser, fördelar det alla föräldrar att veta att de inte är ensamma. Denna kamp en av de andra stora postpartum känslor-känslor av isolering. Enbart av detta skäl, väljer att gå igenom en klass kan vara det bästa alternativet för många väntar föräldrar.

Vidare klasserna erbjuder fördelen att kunna ställa en professionell frågor som gäller din situation. Läsa en bok erbjuder inte att interaktiva fördel. En instruktör utbildad vid förlossning förberedelser kommer Ofta erbjudande att vara tillgänglig även efter avslutad kurs bara för att svara på ytterligare frågor som man kan ha. Dessa klasser finns i samhället avsnitt i en lokal tidning, eller genom att be en läkare eller medlem av prästerskapet.

Det är för dem som tenderar att vara mer inåtvänt och tittade på böcker och handledning video rekommenderas. En sak är klar, någon sorts förlossning beredning måste äga rum för att verkligen vänja sig till den nya ankomst. Klasser, medan rekommenderas för många, kanske inte för alla. Om du gör det kan bara hjälpa psykiska välbefinnande av föräldrarna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.