Vad är Belavi Facelift Massage?

En ny behandling, som kallas Belaví facelift massage, hävdar att klippa sönder ansiktet flöden utan kirurgi. Del ansiktsbehandling, massage del är detta förfarande touted av vissa som en djupt avslappnande sätt att vända denna trend av en åldrande befolkning, dålig kost, stress eller sjukdom.

Belaví facelift massage består av en ansiktsmask och massage, en peeling och en varm handduk behandling. Förfarandet avslutas med massage av händer, fötter, nacke, axlar och hårbotten. En kurs av 12 behandlingar rekommenderas, och besöken kostar ungefär $ 90 US dollar (USD) var.

Akupressur punkter är nyckeln till Belaví facelift massage. Akupressur är den praxis som ett tryck på kroppen att släppa smärta, eller för andra terapeutiska ändamål, t. ex. lymfdränage. Lymfsystemet, anklagad för att ta bort gifter från kroppen, avlopp när den stimuleras, blod syrehalten aktivera och föroreningar frigörs. Enligt eleverna i Belaví facelift massage, detta resulterar i tonad och avslappnad ansiktsmuskler, föryngrad hud, och avskaffande eller minskning av rynkor.

Belaví facelift massage anses vara en holistisk terapi. Holistisk medicin behandlar både kropp och själ tillsammans. Ofta som en typ av alternativ medicin, vanliga läkare lägger även till praxis att behandla hela människan och inte bara den specifika kroppsdelen i nöd.

Belle Tuckerman utvecklat Belaví terapi under 1980-talet, och Nina Howard är VD för företaget Bellanina, som marknadsför massage. Praxis är också känd som Bellanina ansiktsmassage. Man kan tjäna sitt Belaví licens ansiktslyftning massage på Bellanina Institutet för ansiktsmassage i Laguna Beach, California, eller ett får för ett hem-studie system.

Tre dagars seminarier finns på Bellanina institutet. För att träna att få en Belaví licens måste man vara en licensierad massageterapeut, hudterapeut eller en arts helande professionell. Den helande konst är alternativa former av medicin, inklusive yoga, meditation eller Reiki, en japansk stresshantering teknik. En hudterapeut är en kosmetolog som specialiserat sig på hudvård.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.