Vad är Anti-Wrinkle produkter?

antirynkprodukter produkter används av många människor i ett försök att ta år borta från sitt utseende. Många svär vid sin effektivitet, men inte alla av dem har vetenskapligt visat sig fungera. Det finns en mängd olika antirynkprodukter produkter som innehåller krämer, serum, krämer öga, injektioner och kuddar.

Krämer är den mest populära av de antirynkprodukter produkter, varav de flesta är tillgängliga över de disk. En majoritet av anti-rynkkrämer innehåller antioxidanter föreningar, såsom vitamin A-derivat, som föryngrar epitelceller. Några av dessa krämer innehåller även alfa-hydroxi syror för att avlägsna de döda lagret av hudceller, vilket gör att huden ser yngre och därmed minskar uppkomsten av rynkor. Ansikts krämer som hävdar att minska uppkomsten av rynkor kan också innehålla ingredienser som sheasmör, peptider koppar, gamma amino smörsyra och ibedenone. Beroende på din hudtyp, får dessa krämer, eller inte kan fungera för dig.

Serum är en av de enda antirynkprodukter produkter där du kan känna av effekterna det har på huden direkt efter applicering . Antirynkprodukter sera innehåller DMAE, vitamin C, alfaliponsyra, ester och argirline. Dessa kemikalier tåg huden att producera elastin och kollagen, vilket minskar uppkomsten av rynkor. Leta efter serum som arbetar på signalsubstansen nivå för att minska uppkomsten av djupa rynkor och skratta linjer.

Crow fötter är en av de största klagomålen bland kvinnor. De utvecklar runt ytterkanten av ögat, ibland orsaka en trött utseende. Ögonkräm tros vara effektiva för att minska kråka fötter och svullnader runt ögat. Den primära ingrediensen i de mest effektiva ögat krämer är retinol, eftersom det är vetenskapligt bevisat att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor. Andra effektiva öga krämer omfatta de som innehåller kollagen derivat, coenzym Q 10 och wakame.

För dem som har råd, injicerbara skrynkla fillers är det bästa sättet att minska uppkomsten av rynkor. Dessa injektioner är antingen permanent eller tillfälligt, beroende på tillsatsmaterial som används. En permanent rynka filler innehåller polymethylmethacrylate pärlor (PMMA od), som inte absorberas av kroppen. Tillfälliga skrynkla fyllmedel innehålla en av fyra olika produkter, collagen, hyaluronsyra gel, kalcium hydroxylapatite eller poly-L-mjölksyra (PLLA). Dessa skall utföras var tredje till sjätte månad för att hålla rynkor i schack.

antirynkprodukter kuddar rekommenderas av många människor för att minska uppkomsten av rynkor och förhindra fler från att bildas. Många anser att rynkor form på grund av mängden av tiden sover med en kudde krossade mot ansiktet. Antirynkprodukter kuddar vagga huvudet och axlarna, oavsett vilken position du väljer att sova i. Detta förhindrar att kudden från att pressas mot ditt ansikte, stoppa bildandet av linjer och rynkor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.