Hur kan jag Minimera Lever fläckar?

Lever fläckar eller fläckar ålder, visas på huden som en följd av solexponering och åldrande. Ju äldre en person är, desto mer lever fläckar han eller hon kan få. Den medicinska namn för dessa harmlösa lever-färgade fläckar av pigmentering är senil lentigines . Det finns många olika metoder för att minimera lever fläckar både ytlig och djup behandlingsalternativ.

Make-up som stämmer överens med din hudfärg kan minimera lever platser för att täcka upp deras utseende på din hud. Solskyddsmedel med minst en solskyddsfaktor (SPF) på 15 bör bäras när du ska vara ute i solen. Solkräm kanske kan förhindra uppkomsten av mer lever fläckar.

Blekning krämer innehåller hydrokinon som kan minimera lever fläckar genom att tona dem. Hydrokinon arbetar för att blekna åldersfläckar genom att bryta ner melanin i huden. Resultaten är inte vanligtvis omedelbara, dock, och några produkter som innehåller hydrokinon kan lämna vita fläckar på huden. Ändå kan vissa av dessa blekning lotion minimera lever fläckar efter flera månaders användning. Alternativa blekning lotion för dem med hydrokinon är sådana som innehåller kojiic syra som görs för att stoppa melanin från att produceras i kroppen, så att skapandet av levern fläckar är minimal.

Tillämpningar av töm A har varit kända för att kraftigt minimera lever fläckar efter en månad eller mer användning. En del hudläkare har funnit att kombinera töm En behandlingar med blekning lotion har den bästa åldern platsen minska resultat. Många hudläkare rekommenderar att du använder en fuktkräm, och solfilter för att förhindra ytterligare åldersfläckar, efter töm En behandlingar eftersom huden kan bli torrare efter dessa behandlingar.

En kemisk peeling är en dermatologiska förfarande för att minimera lever fläckar. Olika grad av kemisk peeling, från ytlig till djup, utförs av hudläkare beroende på mörker pigment på åldersfläckar. Microdermabrasion är en annan medicinsk metod för att minimera lever fläckar. Huden är bedövade och särskilt nötande kristall material placeras på huden med hög hastighet, men mild blaster. Laserbehandlingar kan vara den mest effektiva av alla de förfaranden gjorts för att minimera lever fläckar, men de är också mycket dyrt och en behandling kan kosta flera tusen U. S. Halsband.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.