Hur gör jag Attacker Control Panic?

panikångest är en typ av ångest som kännetecknas av korta, återkommande perioder av extrem panik, kallas panikattacker. En panikattack varar mellan fem till 30 minuter och innehåller följande symtom: känsla som om du satt i halsen, ont i bröstet, ett bultande hjärta, racing puls, känslor av yrsel, andfåddhet, svettningar, skakningar, känsla av illamående, och en stickningar i händer eller fötter, blodvallningar, känsla som om du är i en dröm och en rädsla för att förlora kontrollen. Det finns flera saker en människa kan göra för att kontrollera panikattacker.

Det första steget som krävs för att kontrollera panikattack är att lära sig att kontrollera din oro. Istället för att försöka sluta oroa alla tillsammans, ta en tid på dagen som du kommer att tillåta dig själv att bandet. När du känner en oro komma på, lägg det åt sidan och intala dig att du kommer att oroa sig för det senare. Vid önskad tidpunkt, spendera 30 minuter bara tänka på saker som inträffar och hur du kan fixa dem, utan att älta saker som kan inträffa. Efter 30 minuter är över, släppa taget om dina problem och njut av din dag.

En majoritet av personer med ångest vet inte hur man kopplar av, vilket innebär att de ständigt är oroliga, vilket leder till panikattacker. Ett av de bästa sätten att kontrollera panikattack är att lära sig avslappning metoder. Dessa kan omfatta, men begränsas inte alltför, yoga, meditation och djup andningsövningar. För att utföra djupa andningsövningar, ligga ner på en plan yta och placera en hand på magen och en på bröstet. Andas in djupt nog för att göra magen stiga, hålla det, låt den långsamt ut.

En av de viktigaste sätten att kontrollera panikattack är att undvika att missbruka alkohol, droger och koffein. Även om droger och alkohol kan ha en första lugnande effekt, i det långa loppet de gör ångest värre och orsaka andra problem som missbruk. Koffein stimulerar nervsystemet som gör ångesten värre. Utöver dessa tre stimulantia bör du undvika att även över disk bantningspiller, och hosta och förkylning läkemedel som innehåller avsvällande medel.

Om du har ångest, med eller utan panikattacker, du bör söka hjälp av din läkare. Han kan hänvisa dig till en terapeut som kan hjälpa dig att konfrontera det som har gjort dig ängslig i det förflutna, vilket leder till panikattacker. Din läkare kan också förskriva ett läkemedel som kan hjälpa till att kontrollera panikattacker medan du arbetar genom den underliggande orsaken till din ångest.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.