Vill Viktminskning program fungerar?

Det är svårt att ge ett generellt svar på frågan om viktminskning program fungerar, eftersom det finns så många av dem som skiljer sig åt i grundläggande struktur och riktningar. Dessutom ansluter sig till programmet en person väljer påverkar resultaten, och i vilken utsträckning en person fortsätter att hålla fast vid en sund kost och motion efter den önskade vikten är förlorat är en del av ekvationen. Det vore rimligt att konstatera att många viktminskning program kan fungera, men om de hjälper till att hålla vikten av efter du har förlorat kan bero på vilken typ av program, hur det utbildar människor om kost, och önskan att hålla beteende ändras när programmet är över.

Förmodligen den mest framgångsrika typer av program viktminskning betona en mild till måttlig kalorifattig kost som är låg i fett och hög på kostfiber, med konsekvent motion för att hjälpa bränna kalorier och bygga muskler. Teoretiskt personer som tränar ska ha en aerob typ motion och även ett som innebär vissa muskel byggnad, eftersom större muskelmassa ökar ämnesomsättningen och hjälper bränna kalorier snabbare. I början, om människor som medför betydande vikt, kan de måste börja långsamt och bör få råd av läkare.

Det är också visat att vissa människor lyckas bättre i viktminskning program som erbjuder ett visst stöd. Många människor fastnar inte på en diet om de inte har grupp eller individuellt stöd, även om information om kost lätt kan nås på annat håll. Stöd kan innebära arbetar på ett viktminskningsprogram med ett par vänner, eller kan det innebära tillhör en Internet-grupp eller en lokal grupp som har en specifik diet plan. Många planer har flexibla alternativ, som erbjuder människor antingen veckomöten eller samråd Internet.

Möten och samråd bör betona mer än nuvarande viktminskning, och även fokusera på undervisning mat näring så att människor kommer att ha en god chans att behålla förlust när dieten är klar. Det är lätt att lägga vikt igen, och det finns vissa människor som tenderar att yoyo upp och ned, vilket inte är hälsosamt. Därmed som kost ger mer viktminskning bör man börja fokusera på hur man kan hålla det.

Det finns viktminskning program som definitivt inte fungerar bra, och det kan bli dyrt. Om programmet låter som det kommer att ta minimalt arbete och ingen motion är det sannolikt inte värt det. För bra för att vara sant program oftast är inte särskilt effektiva, oavsett hur övertygande konsumenternas omdömen ljud i ämnet.

Sammanfattningsvis, viktminskning tar vanligtvis en hälsosam kost, motion och utbildning. Dessa viktminskningsprogram mest sannolikt att vara effektiva är de som innehåller dessa komponenter. Det är möjligt att få information om hur man kan gå ner i vikt utan att gå ett program, men personer i program kan nå sina mål viktminskning oftare. Program bör inte ses som slutar när kost mål utan som går vidare till nästa nivå där hälsosam vikt upprätthålls genom goda kostvanor och fortsatta utövande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.