Vad finns vissa tecken på autism?

Autism är ett av de mest allvarliga sjukdomar som ett barn kan diagnostiseras. Ofta kan dessutom tecknen på autism går obemärkt under ett år eller längre, vilket ledde till förlust av värdefull tid och strategier ingrepp som kan minska svårighetsgraden av sjukdomen. Även om det finns alltid saker som kan göras, att märka om tidiga tecken på autism är en av de bästa sätten att hjälpa dem som kan drabbas.

Den goda nyheten är de tecken på autism är oftast mycket lätt att platsen. Men den dåliga nyheten att även om tecknen är klart framgår, kan det ta en stund för en förälder eller förmyndare att associera dessa kännetecken med autism. Lyckligtvis är bättre medvetenhet över autism är stressad, de tecken på autism är ha ett samband med det villkor i allt tidigare stadier i många fall.

Som autism är ett tillstånd som påverkar både utveckling, beteende och kommunikation, tecknen på autism verkar ofta inom alla områden. Developmental tecken kan vara lättare att upptäcka i vissa yngre småbarn, särskilt som normal kommunikation utveckling sker över ett brett spektrum av åldrar. Trots detta bör de kommunikationsproblem som inte räknas bort.

utvecklingsbiologi tecken på autism bland annat bristen på fantasilek och föredrar att spela ensam. Barn är i allmänhet mycket sällskaplig och vill vara runt andra människor, särskilt de i sin egen åldersgrupp. Därför, de som konsekvent spela ensam, och vägrar att ens erkänna andra, skulle kunna vara kandidater för en autism spektrum störning.

Kommunikativ tecken på autism bland annat avsaknaden av ögonkontakt med andra personer och fördröjda eller icke- obefintlig, tal utveckling. Många kan missförstå dessa två kännetecken som en utfrågning problem. Faktum är att många misstankar som leder till en autism diagnos börja som en oro för utfrågning. Autistiska personer brukar inte ha ögonkontakt för alla utom en sekund eller två och kommer sannolikt inte utveckla tal så snabbt som andra barn.

Talet utveckling är en mycket ovanlig egenskap av autism i samma anförande kan utvecklas normalt för en tid. Kommer dock vid en ålder av ungefär 2 år, ett barn som plötsligt förlorar nästan alla verbalt tal. Ingen är riktigt säker på varför detta händer, men om den gör, är det nästan alltid en av de säkraste säkraste tecknen på autism.

Behavioral tecken på autism är varierade och får eller inte får ut av alla barn, beroende på svårighetsgrad av autism. Dessa tecken inkluderar gunga fram och tillbaka hela tiden, gång på bollarna i fötterna, känsloutbrott, och skrattar till synes utan anledning. Ensam, kan dessa inte betyda mycket, men om ett barn ställer ut mer än en konsekvent, kan det finnas anledning att söka en professionell åsikt.

Det bör noteras begreppet autism täcker ett brett spektrum av störningar. Därför kan de som lider av villkoret uppvisar inte alla tecknen. Vidare är tecknen på autism som ställts ut i varierande grad. Om någon förälder eller vårdnadshavare misstänker att man kan se tecken på autism är det viktigt att ha barnet kontrolleras av en läkare, för att utesluta fysiska orsaker, och en mental vårdpersonal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.