Vad är vertebrala subluxationer?

vertebrala subluxationer skall anses s situation där flera olika symptom och hälsofrågor som äger rum till följd av en förskjutning i en eller flera delar av ryggraden. Diagnos av en vertebrala subluxation är vanligtvis är utfärdad av en kiropraktor. Det finns en skillnad mellan vertebrala subluxationer och diagnos av en spinal subluxation som kan utfärdas av andra typer av vårdpersonal.

I allmänhet är ryggraden subluxationer uppfattas som villkor där relativt liten men betydande avvikelser finns i ryggraden. Medan subluxation kan tyckas vara något mindre, är förekomsten av förskjutning skapa ett antal hälsoproblem i hela kroppen som inte på ytan verkar vara direkt ansluten. Förespråkare av kiropraktisk behandling tenderar att tro att när benstommen av ryggen inte är anpassad på rätt sätt kan det leda till problem med muskelgrupper, nervfunktion, och effektiviteten i olika kroppsliga organ.

Kiropraktorer förlita sig på en dubbel metod för att fastställa förekomsten av vertebrala subluxationer. En del av metoden är att ta och granska röntgenbilder av ryggraden. Tillsammans med röntgenstrålning kommer kiropraktorn brukar också göra en fysisk undersökning. Tanken är att identifiera alla områden i ryggraden som inte är i linje, och kan uppleva smärta när fysiskt beröring. Utbudet av rörelse som är möjligt för patienten att uppnå kommer också spelar in.

Vid ankomsten till en diagnos av vertebrala subluxation, kiropraktorn normalt kommer att tillämpa ett antal justeringar tekniker för att hjälpa till att återställa en korrekt anpassning till ryggraden. I många fall kommer detta att kräva flera sessioner för att få största möjliga nytta. Eftersom vertebrala subluxationer anses inträffa stegvis under en tid, återställa korrekt positionering och balans kan också ta tid att uppnå. Som behandlingar framsteg Förhoppningen är att symtomen också kommer att börja avta.

För närvarande är inte alla discipliner av vård accepterar vertebrala subluxationer är ett giltigt orsaken till olika symtom. Detta är naturligtvis innebär att användningen av kiropraktik åtgärder för att avhjälpa problemet kan vara ineffektiv. Men patienter som har nytta av spinal justeringar kiropraktisk behandling notera fördelar som sträcker sig från eliminering av muskel trötthet och stickningar till en minskning av nästäppa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.