Vad är några naturliga Diuretika?

För de personer som vill undvika att ta ordinerats diuretika från sin läkare, det finns flera naturliga diuretika. Dessa finns tillgängliga för att främja urinering på de som lider av förhållanden som orsakar dem att binda vatten. Naturlig diuretika kan hittas i form av kosttillskott, drycker eller mat. Det är viktigt att naturliga diuretika används med omsorg och försiktighet, eftersom de kan leda till kaliumbrist eller uttorkning om den missbrukas.

De människor som föredrar att använda naturläkemedel i form av kapslar eller utdrag bör leta efter naturlig diuretika som ingår i ett kosttillskott. Många tillgängliga för djur har bara en ingrediens, men vissa innehåller flera ingredienser som fungerar som en naturlig diuretikum. Maskros, ingefära, enbär, nässlor, fänkål och lind är alla örter som kan köpas i tillägg form.

Trots att diet kapslar och extrakt är bekväma, många människor föredrar att göra naturlig diuretika del av deras kost. Innehåller naturlig diuretika till mellanmål och måltider ger större variation på hur man kan få ett diuretikum. Beroende på om någon är bekymrad över ökar urinproduktionen och rodnad toxiner från kroppen kommer att avgöra vilka livsmedel de i sin kost. De vanligaste livsmedel som fungerar som naturlig diuretika är vattenmelon, gurka, vattenkrasse, kronärtskockor, betor, havre och tomater. Andra livsmedel som bidrar till att främja avfall i allmänhet är sparris, brysselkål, kål, morötter och sallad.

Många av de örter som kan köpas i tillägg form kan också ätas i kosten. Ingefära och fänkål är de mest lättillgängliga örter för matlagning. Dandelion greenerna kan även tillhandahålla en naturlig diuretikum när ätit i sallad form.

Förutom kosttillskott, örter och livsmedel, kan naturlig diuretika kan avnjutas i drycker också. Grönt te är den vanligaste därför att kineserna har använt det i århundraden. Tranbärsjuice och äppelcidervinäger är två andra vätskor som fungerar som en naturlig diuretikum. Eftersom de flesta människor inte åtnjuter dricka vinäger, ett bra sätt att använda ättika apple cider är i salladsdressing.

Det är viktigt att komma ihåg att den mänskliga kroppen behåller vatten för många mycket allvarliga skäl. Orsakerna till vattenretention kan omfatta, men är inte begränsade till, högt blodtryck, hjärtsjukdomar, graviditet och fetma. Naturliga diuretika har en blygsam diuretisk effekt i jämförelse med ordinerade behandlingar, och bör aldrig själv diagnostisera vatten-lagring och ta en naturlig diuretikum. Naturliga diuretika bör endast användas i kombination med konventionell medicin efter en läkare har rådfrågats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.