Vad är historia Listerine ?

historia Listerine ® är ganska fascinerande, chronicling skift som en produkt genomgår längs väg att bli berömd. Listerine ® har historiskt använts för allt möjligt, från rengöring av golv till behandling av gonorré, det var inte förrän på 1970-talet som Listerine ® kom att användas uteslutande som ett munvatten. Denna produkt också i huvudsak skapade munvatten avsnitt i apotek, genom att skapa efterfrågan på produkter för behandling av dålig andedräkt.

Listerine ® är uppkallad efter doktor Joseph Lister, som banat väg för tanken att använda desinfektionsmedel på sjukhus och under operation. Lister arbete banade väg för den moderna antiseptisk operationssalar, och han är ansvarig för en dramatisk nedgång i patient dödligheten som inträffade under den 19: e talet. Listerine ® ursprungligen 1879 av Dr Nicole Dyer Lawrence och Christian Bach som en kirurgisk antiseptisk. Den användes för att rengöra kirurgiska webbplatser och vattna sår, vilket minskar risken för farliga infektioner efter operation.

I 1895 var Listerine ® används också inom tandvården, och i 1914 Listerine ® blev den första munvatten att erbjudas över disk utan recept. Företaget hävdade att Listerine ® skulle eliminera dålig andedräkt, och också att det kunde användas för att behandla förkylningar och halsont. På den tiden var Listerine ® också användas för att rengöra sår på området i strid under första världskriget, och läkarna använde den som en universell antiseptiska också.

På 1920-talet, tillverkare av Listerine ® startade en fet reklamkampanj som syftar till att rikta dålig andedräkt. Innan tillkomsten av denna kampanj, dålig andedräkt var inte ett stort problem för de flesta människor, de Listerine ® tillverkare populariserade termen "dålig andedräkt" och lägga dålig andedräkt i spetsen för konsumenterna att tänka på, uppmuntra dem att lösa problemet med regelbundna Listerine ® ; användning. Försäljningen av produkten exploderade, och dålig andedräkt blev en stor social oro.

Detta marknadsföringskampanj markerade en viktig övergång i historien om en produkt som ursprungligen var avsedd att användas som en antiseptisk och huvudsakliga användning för Listerine ® började byta till munhygien, trots påståenden om hosta och förkylning effekt varade fram till 1970-talet. Moderna konsumenter kan välja mellan flera formuleringar som är avsedda att angripa bakterier i munnen i hopp om att skapa bättre munhälsa förutom att sänka dålig andedräkt. Även Listerine ® kan ett effektivt komplement till vanliga munhygien, tandtråd och borsta starkt rekommenderas, liksom resor till en tandläkare för att kontrollera din munhälsa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.