Vad är en växtbaserade Kolon Rengöra?

En ört kolon rengöra är en process för att rengöra insidan av tjocktarmen med hjälp av naturliga ämnen, normalt örter och kryddor. Den kolon rengöra kan vara i flytande form, en pasta, eller kapslar. Kommersiella produkter som kan användas i en naturlig kolon rengöra ofta i hälsokostbutiker. Dessutom är det möjligt att förbereda kolon rengöra hemma använda ett obegränsat antal olika recept.

Det finns några grundläggande örter som normalt finns i alla typer av hemgjord eller kommersiella kolon rengöra produkten. Psyllium är en ekologisk produkt som vanligen mals till ett pulver. Eftersom psyllium vinner en stor bulk när de införs till vätska, kan det hjälpa till att få bort alla frågor som har anslutit sig till väggen i tjocktarmen stöd i att ta bort avfallet produkten genom avföring. Fänkål har liknande egenskaper och används ibland i stället för eller tillsammans med psyllium.

Berberis finns också i många växtbaserade kolon rengöra produkter och recept hem. På grund av den förmåga berberis att stimulera aktiviteten i levern och gallblåsan, hjälper de till att rensa dessa två organ samtidigt som de arbetar med andra ingredienser till rengöra den kolon.

Vitlök och cayennepeppar är vanligtvis läggas till en ört kolon rengöra produkt på grund av deras förmåga att hantera bakterier fastnar i kolon. Dessutom bidrar de till att stimulera avföring och samtidigt minimera förekomsten av gas. Cayennepeppar anses också vara en av de viktigaste örter, på grund av de många olika vitaminer och näringsämnen finns i peppar.

Andra örter tillsätts ofta till det växtbaserade kolon rengöra recept som ett medel för att ge näring till kroppen samtidigt bidra till att rena det inre av kolon. Till exempel är ingefära en utmärkt källa till kalium och har måttliga mängder av vitamin A, C och B-Complex. Denna herb kan också bidra till att förbättra funktionen hos de Bayberry genom att uppmuntra eliminering av avfall utan att utlösa ett anfall av diarré.

Några recept för ett växtbaserade kolon rengöra produkten kommer också örter som linfrö, alfalfa, aloe vera, vete gräs och rödklöver. Valet av recept har ibland att göra med hur lång tid sedan den senaste kolon rengöra ägde rum. Ålder och allmänna hälsa kan också påverka utbudet av ingredienser som bör användas som en del av en ört kolon rengöra.

I allmänhet är det en bra idé att prata med en homeopatisk läkare eller herbalist innan de beslutar att använda någon ört kolon rengöra recept eller produkt. Dessa alternativa vårdpersonal kan hjälpa dig avgöra vilka örter som ska ingå i rengöringsmedel och även ge information om vad som väntar i vägen för resultat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.