Vad är en naturlig Kolon Rengöra?

En naturlig kolon rengöra är ett tarmsköljningen att ta bort år av påverkade gifter, föroreningar och avföring som tros ha samlats i kolon och lägre tarmar. För att rengöra någon annan del av kroppen, såsom blod, lever eller lymfsystemet måste kolon först befrias från gifter. Om ett kolon rengöra är inte avslutad innan du försöker andra renar kommer toxiner bara att materialutnyttjas tillbaka till blodet.

När vi tänker på toxiner, tror att vi av kemikalier, läkemedel och bekämpningsmedel som kroppen har metaboliseras. Men koffein, stekt och raffinerad mat, kött, läsk och till och med osmält mat från att äta för mycket kan bli giftig. De flesta örter som används i naturlig kolon rengöra kosttillskott har naturligt desinficerande egenskaper som eliminerar toxiner samt eventuella maskar eller parasiter som kroppen kan hysande.

Det finns en mängd naturliga renar rekommenderas av holistiska praktiker. De sträcker sig från enkla örter för omfattande fasta eller irrigations kolon. Vissa människor är känsliga för dessa förfaranden, så det är viktigt att undersöka varje typ av naturlig kolon rengöra för att hitta en som passar. Ålder, kondition och hälsa är viktiga att beakta när man väljer en lämplig naturlig kolon rengöra.

symptom som tyder på att du kanske behöver en tarmsköljningen är uppsvälldhet, flatulens, förstoppning, huvudvärk, tröghet, ledsmärta, hudproblem , trötthet och sömnstörningar. Mest naturlig kolon rengöra tillskott är örter som är naturliga desinficeringsmedel. De är värdefulla hjälpmedel för kronisk förstoppning, divertikulit och colon irritabile. Rapporter tyder på att kolesterol kan sänkas så mycket som 10% till 15% genom att upprätthålla en ren, klar kolon.

Triphala är en utmärkt naturlig kolon rengöra. Denna uråldriga formeln är från Ayurvedisk tradition av medicin. Den består av en kombination av torkade frukter känd i Indien som amla, bihara och Harada. Den finns i pulverform för att brygga ett te eller i kapselform. Stödja en hälsosam matsmältning, utför Triphala rensning, reglering, förstärkning och toning allt i en enkel process. Eftersom det är en naturlig kolon rengöra, inte i band eller bryter viktiga näringsämnen som farmaceutiska kolon rengöra göra.

Förutom att vara ett kolon rengöra, Triphala renar och avgiftar levern fungerar som ett växtbaserat laxerande och en probiotiska. Detta gör det möjligt för rening av blodet, minskning av serum kolesterol och högt blodtryck också. Det är utmärkt för personer som tenderar att vara sura, eftersom den balanserar systemets pH.

bentonitlera kan också användas för en naturlig kolon rengöra. Infödda stammar har använt denna lera i århundraden. Det är en av de mest effektiva naturliga intestinal avgifta rengörings kända för vetenskapen. Leran suger åt sig vatten och gifter dras och bundna till den, då elimineras genom tarmen. Många studier har rapporterat att denna lera faktiskt kan absorbera herbicider, pesticider och sjukdomsframkallande virus.

Psyllium skal är ett annat utmärkt komplement används som en naturlig kolon rengöra. Det är en utmärkt form av lösliga fibrer och dess geléartad egenskaper toxiner binda och bidra till att undanröja dem. Den Fyllnadsmedel åtgärden främjar lätt, naturlig avföring. Andra lösliga fibrer inkluderar korn, linfrö, torkade bönor och ärtor, havre och havrekli, frukt och grönsaker. Olösliga fibrer, exempelvis vetekli och spannmål som inte innehåller psyllium eller havre inte är lika effektiva men är mildare i systemet.

kolon bevattning eller kolon hydroterapi bedöms en naturlig kolon rengöra när den används med naturliga vätskor, till exempel kaffe. Dessa är utmärkta för människor som har problem med förstoppning och oregelbundna tarmrörelser. En serie rekommenderas och regleras, enligt komfort för kunden. Fasting, värme, vatten och naturläkemedel renar används tillsammans för att snabba resultat och återvinning.

De flesta naturliga kolon rengöra förfaranden inkluderar fasta på rå frukt-och grönsaksjuicer, bentonit kompletterar lera, psyllium eller linfrö kosttillskott och probiotika. Det är mycket viktigt att tillföra näring till kroppen efter din kolon rengöra är klar. Bieler s Broth har ofta rekommenderas att återställa kroppens pH-balans och sanning i systemet. Ingredienser inkluderar zucchini, gröna bönor, selleri och persilja, kokta i rent vatten och mosade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.