Vad är en kiropraktik Associate?

Chiropractic medarbetare är utbildade akademiker från kiropraktik skolor som hänsyn tas till bruket av en etablerad kiropraktor. Ofta är tanken att tillåta de nya kiropraktorn att fungera som en anställd av bruket som han eller hon bygger på den kompetens som förberedelse för en karriär inom kiropraktisk vård. Under arbetet som en kiropraktisk intresseföretag har novisen kiropraktorn möjlighet att lära sig det väsentliga i drift en kiropraktisk vårdcentral, påbörja processen med att bygga upp en kundkrets, och eventuellt tränas för att ta över praxis när den nuvarande ägaren väljer att pensionera sig.

Att arbeta som en kiropraktisk intresseföretag är mycket annorlunda från att öppna en ny praxis. Intresseföretaget har möjlighet att steget in i en miljö där verksamheten redan har en etablerad kundkrets och en fullt fungerande anläggning. Det är inte nödvändigt att säkra ett verksamhetstillstånd eller förvärva utrymme eller utrustning för att börja erbjuda kiropraktik tjänster.

Det finns också frågan om en omedelbar stadig inkomst, eftersom en kiropraktisk intresseföretag betraktas en anställd i praktiken. Den lönestrukturen kan sättas ett timpris eller associerade kan få en lön. I gengäld samtycker associera till vara på det kontor som timmar varje dag för och följa alla de regler som gäller för alla andra anställda vid företaget.

En kiropraktisk associerar har också förmånen att ha en mentor under dessa första åren av sin karriär. Den kiropraktor som äger praxis kan hjälpa de nya professionella avser vad lärde sig under utbildningen på verkliga situationer som påverkar livet för riktiga patienter. Det associerar också måste lära sig många av de små saker som förbättrar den praktiska kunskaper, såsom hur man interagerar med patienter på de frågor som be för att dra information från en patient, och i allmänhet vet hur man hanterar en praxis på bästa sätt. För många, som arbetar som ett intresseföretag är en logisk bro mellan formell utbildning och så småningom äga en praxis.

I vissa fall kommer kiropraktik associerar fortfarande med en praxis som i flera år, sedan gå vidare för att öppna sin egen praxis. Detta händer ofta när associerar har fått förtroende och erfarenhet av driften av en verksamhet, och har också blivit väl förtrogen med om patienten. Vid andra tillfällen är associerade gjort en fullvärdig partner i den praxis och så småningom tar fullständig kontroll när den andra partnern har valt att gå i pension. I båda fall har de associerade möjlighet att styra inriktningen av sin karriär, vilket gör det möjligt att erbjuda kiropraktik behandling i någon typ av arbete inställning som anses vara den mest önskvärda vid den tidpunkten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.