Vad är en icke-kirurgisk Neck Lift?

När vi blir äldre är det normalt att vår hud att bli mer smidig och förlorar elasticitet. Medan vissa människor anser kosmetisk kirurgi för denna fråga, andra föredrar en mindre ingripande alternativ. En icke-kirurgiska hals lyft kan dra åt huden runt jawline, reducera förekomsten av ärrbildning och mjuka linjer som leder till rynkor.

En icke-kirurgisk hals hiss är ett utmärkt val för många människor. Processen använder radiovågor i kombination med kyla vågor, för att behandla huden. Kylningen vågor gör att läkaren kan använda en hel del värme från radiofrekvenser.

När den varma vågorna är appliceras på huden reagerar kollagen i huden genom att dra åt och stärka. Detta leder till ett yngre utseende. Till skillnad från mer traditionella plastikkirurgi, det finns några risker med icke-kirurgiska hals hissar. Brännskador på huden är en möjlighet, men kan undvikas i de flesta fall genom att välja en erfaren läkare.

En Läkaren kommer först att ge dig en muntlig smärtstillande. Han kommer sedan att administrera ett aktuellt smärtstillande till de områden där han kommer att arbeta. När området är stel han kommer att inleda förfarandet. En bieffekt vissa personer upplever efter en icke-kirurgisk hals hissen är en känsla av sveda, brännande eller ömhet i området under ett par dagar till några veckor efter processen. Detta är ett tillfälligt tillstånd, och inte leder till långvariga problem.

Maskinen som genererar radiovågor frekvensen har en liten spets som genomströmmas varje område som skall behandlas. Varje område måste behandlas med en puls på maskinen, som tar från två till sju sekunder. Du kan uppleva ingen smärta alls, en mild stickande känsla eller faktisk smärta. Nivån på utstått smärta beror på individen och mängden smärtstillande ges av läkare.

Hela förfarandet, från förberedelse till slut normalt tar ca två timmar. Beroende på vilken typ av smärta medicin som du fått kan du behöva någon annan att köra dig hem. Du kan förvänta dig rodnad som skulle blekna i slutet av dagen, och några svullnad i upp till en vecka. Även om förbättring från en icke-kirurgisk hals hiss inte skall framgå omedelbart, bör du se resultat inom en månad. Förbättringar kommer att fortsätta i upp till sex månader och senast från fem till tio år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.