Vad är en hälso Aktieprogram?

Som alternativ till standard sjukförsäkring, en hälso-aktie program är utformat för att ge begränsad täckning för fler gemensamma medicinska behov, utan att lämna hjälp med de flesta stora medicinska situationer. Hälsa dela program erbjuder flera fördelar för personer som inte har tillgång till en grupp eller en enskild vård täckning, särskilt i de fall där redan existerande hälsofrågor eller brist på ekonomiska resurser gör standard hälsa täckning omöjligt.

Täckningen av en hälso-aktie program är vanligtvis mycket grundläggande, med fokus på rutin läkarbesök, recept, och allmän sjukvård underhåll. För det mesta, innebär en hälso-och aktieprogram inga självrisker. För varje omfattas förfarande kommer hälso-och aktieprogram täcka ett fast belopp av det normala och vanliga ut. Patienten ansvarar för att utarbeta överenskommelser med läkaren att betala återstående utestående beloppet.

Tillsammans med grundläggande sjukvård underhåll finns oftast vissa begränsade bestämmelser som är mer vanliga hälsofrågor, till exempel graviditet. Även särskilda hälso-och sjukvården programpaket kommer att variera, kommer så gott som alla typer har åtminstone några akuten täckning, samt vissa sjukhus förmåner för korttidsbehandling.

I allmänhet kräver en hälso aktieprogram inte någon typ av fysisk undersökning, eller insamling av tidigare sjukdomshistoria. På grund av täckningsgraden för varje medicinsk procedur är fast, känner patienten alltid exakt vad hälsa aktieprogram kommer att betala. Människor som har ett avtal med en hälso aktieprogram kan välja vilken läkare han eller önskemål, samt alla apotek. Men vissa hälsa aktie-program ger rutinmässigt en lista över läkare och apotek som erbjuder rabatter till abonnenter på den hälso-aktie nätverket, vilket kan resultera i ytterligare besparingar. En annan fördel är att det inte är nödvändigt att få tillstånd att se en specialist. Om förfarandet täcks av villkoren i hälsa aktie programmet kommer sig av någon sjukvårdspersonal infrias.

Hälso-modellen andel program kan användas i ett antal mode. Det finns trosbaserade hälsa aktie modeller, som Christian hälsoprogram aktie, som ger lägsta vård för människor som inte har råd med de dyrare heltäckande paket sjukförsäkring. Hälsa andel program som bygger på begreppen naturläkemedel och homeopatiska sjukvård finns också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.