Vad är en akupunktur rådet?

En akupunktör är en läkare som utövar den kinesiska metoden att använda akupunktur nålar att penetrera delar av kroppen som en form av healing. En akupunktur råd är en organisation som företräder professionella akupunktörer. Eftersom kinesisk akupunktur blir alltmer populärt är råden ofta bildas för att identifiera de traditionella, och bästa, akupunktur praxis. Råden ger också ett utrymme för akupunktur utövare att komma samman och diskutera lösningar.

Akupunktur råden bildas ofta genom att kombinera existerande akupunktur kliniker. I England var det brittiska Akupunktur rådet bildades i juni 1995 av den sammanhållande fem befintliga akupunktur grupper: den brittiska Akupunktur Association och register, Chung San Akupunktur Society, det internationella registret för orientalisk medicin, register över traditionell kinesisk medicin och den traditionella akupunktur samhället. Medlemmar i en akupunktur råd som denna, vanligtvis företräda det allmänna akupunktur. Det är en plikt för alla läkare som arbetar med detta råd att leva upp till höga krav på etik, disciplin och koder relaterade till hälsa och säkerhet för både patienter och läkare. Grupper som den brittiska Akupunktur rådet också främja utbildning inom området genom att tillhandahålla information om akupunktur skolgång och genom att forska de senaste trenderna och utvecklingen inom den kinesiska medicinen.

Alla medlemmar i varje akupunktur råd genomgå omfattande akupunktur utbildning så att de förstå diagnos och behandling av alla typer av akupunktur, inbegripet infertilitet akupunktur, ansikts akupunktur och traditionell akupunktur. Klassrumsundervisning och den praktiska tillämpningen är nödvändiga innan han blev en akupunktör, och samma regler gäller för alla som vill ansluta sig till en akupunktur råd. Vissa nämnder har ackreditering nämnder, som övervakar utbildningen av alla rådets medlemmar.

Ett annat mål för akupunktur råd är att tillhandahålla billig försäkring till akupunktörer. Rådet kan i allmänhet hålla premierna låga av flera akupunktur praktiker samarbetar. Amerikanska Akupunktur rådet är ett exempel på en grupp vars mål är att övervaka försäkringskostnader och hålla dem överkomliga. Det grundades 1972 och är en av de äldsta och största leverantörer av akupunktur försäkring i världen. Försäkring för detta råd garanteras av Royal och Sun Alliance, den äldsta försäkringsbolag i världen.

Akupunktur råden som American Akupunktur rådet också om missbruk fordringar av alla slag, inklusive skador och död som följd av behandlingen. Råden förstår att en läkare rykte är ytterst viktigt att ekonomisk framgång, så alla akupunktörer uppmuntras att gå med ett råd för försvar, förvaltning och etik undervisning. Framför allt de fördelar som en akupunktur råd omfatta gemenskap mellan läkare och främjandet av akupunktur i den medicinska världen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.