Vad är Mineral Powder Makeup?

mineralpuder makeup är en relativt ny typ av kosmetiska tänkt att vara enklare att använda och mer naturtrogna än traditionella flytande eller pressad-pulver formler. Normalt återfinns som en foundation, concealer, eller avslutande pulver, mineralsmink kommer som ett löst puder som appliceras på ansiktet med en mjuk makeup borste. Vissa experter hävdar denna typ av makeup är bättre för många hudtyper, eftersom den innehåller färre irriterande än andra sorter och är lätt att ta bort.

De flesta mineralpuder makeup är gjord av ett grundmaterial av zinkoxid och titandioxid. Dessa ämnen, förutom att erbjuda naturliga skydd mot solen, är också mindre troligt att hetsa huden. Den finfördelas partiklarna gör smink lätt att ta bort, och är mindre benägna att producera en kalkhaltig eller alltför gjort se ut, så länge makeup är korrekt blandas in i huden.

Ett brett utbud av kosmetiska företag erbjuder makeup mineralpuder, till tendens marknadsföra den för sina naturliga-framträdande täckning. Den finns i dussintals färger som passar alla hudtoner, så noga med att hitta en nyans som matchar ansiktshud exakt. För dem som tan ofta, två något olika nyanser kan användas för att skapa mörkare eller ljusare baser som förändringar hudfärg. Leta efter rättegång storlekar eller prover för att kontrollera att sminket passar hudton noggrant under olika ljus inställningar. Att se till att makeup matcher huden bidrar till att skapa en naturlig, felfri look.

De flesta mineralpuder makeup kräver ansökan med en pensel som kan ta övning. Vissa användare rekommenderar att du placerar en liten mängd pulver i locket på makeup container, för att undvika ojämn täckning. Efter beläggning penseln i pulverform, slog den mot en hårdare yta att slå av överflödigt pulver och tillämpas på små områden i ansiktet. Med mindre och finare borstar, mineralpuder smink kan göra ett bra concealer för ringar under ögonen, utslag, och akne ärr. Många företag erbjuder också en avslutande pulver som appliceras över foundation och concealer, för att hålla makeup från avtorkning enkelt.

Även mineralpuder makeup kan vara ett bra alternativ för tung eller fet vätskor, har den några nackdelar. Penslar bör tvättas varje vecka med en antibakteriell tvål eller borste, rengöringsmedel för att undvika bakterier byggs upp som kan täppa till huden och finnar orsak. Pulvret kan också fastna i ögonbryn, ögonfransar och hårfäste kring ansiktet. En fuktig bit vävnad eller disktrasa lätt kan avlägsna överflödigt pulver från dessa områden, men detta kan vara en olägenhet om ont om tid. Oavsett, mineralpuder makeup är en imponerande ny kosmetisk produkt som starkt rekommenderas av många användare och experter makeup.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.