Vad är Acai Berry Fördelar?

Även om det har skett ett antal påståenden som de acai bärarter förmåner, enligt många forskare, några av dessa påståenden kan styrkas. Enligt USA: s Food and Drug Administration (FDA), den enda bevisad nytta av Acai Berry är dess näringsvärde och antioxiderande egenskaper. Ett antal rättsliga åtgärder har vidtagits i slutet av 2008 och början av 2009 om falska påståenden och missbrukas uttalanden av kändisar och läkare.

acai bär själv kommer från en typ av palm som växer i Central-och Sydamerika . Det är vanligast i Belize, Brasilien och Peru. De bär växer mest innerligt på swamplands och områden känsliga för översvämningar. De är snabbväxande och lätt odlade, som gör dem mycket tillgängliga för lokalbefolkningen.

I hela Amazonas regnskog, har de boende hävdat i århundraden att acai bärarter förmåner har oöverstigliga. Lokalbefolkningen använda sin juice och extrakt för olika läkemedel och kosttillskott för att behandla en rad sjukdomar och sjukdomar. Många hävdar att den erbjuder också andra fördelar för hälsa och vitalitet.

Kommersiella företag nämner ett antal andra fördelar för hälsan som har visat sig vara resultatlösa av de flesta forskare. Mest jämföra acai bär fördelar för de som vin med ingen av de negativa hälsoriskerna med alkohol. Den acai bär har höga nivåer av både omega-6 och omega-9 fettsyror. Dessa sade att hjälpa till med viktminskning och nivåer kontroll av kolesterol i kroppen.

Det finns också krav från en mängd återförsäljare som andra acai bärarter fördelar är cancer-fighting medel och anti-åldrande egenskaper. Återigen har dessa uttalanden visat sig vara ogrundade av FDA och andra forskare. Enligt de flesta kommersiella återförsäljarna, samtidigt som dessa påståenden kan vara svårt att identifiera användare av bär anspråk på att känna dess effekter.

Vad har bevisats är dock basen näring fakta om acai berry. Acai bärarter förmåner kroppen genom att tillhandahålla en betydande källa till vitamin A och små mängder av kalcium, järn och protein. Den antioxidant nivåerna i acai berry har visat sig vara mellanliggande jämfört med andra frukter. Av alla olika sorter av frukt, den kommersiellt sålda lila versionen har visat sig ha de bästa resultaten mot fria radikaler.

Även om det finns ett antal kommersiella hävdar att staten acai berry har egenskaper som vida uppväger andra frukter, är de vetenskapliga bevisen försumbar. Den acai bär förmåner är i princip likvärdiga med vindruvor, jordgubbar och mango. Men FDA och andra myndigheter att fortsätta att utföra undersökningar och tester, vilket kan förändras över tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.