Hur minskar jag blodtryck?

En person har högt blodtryck när blodet passerar genom artärerna med högre tryck än vad som anses normalt. Personer med högt blodtryck löper en större risk för stroke, hjärtinfarkt, hjärtsjukdomar, och njursvikt. Av denna anledning är det viktigt att sänka högt blodtryck för att undvika allvarliga hälsoproblem. Högt blodtryck patienter kan effektivt minska sitt blodtryck genom flera olika sätt.

Patienter som röker tobak kan sänka högt blodtryck om de sluta röka. Nikotin, som finns i tobaksprodukter, orsakar blodkärl blir trängre och hjärtat att slå snabbare. Detta i sin tur höjer en persons blodtryck. Avsluta rökning vana kan sänka blodtrycket och minska risken för hjärtinfarkt och hjärtsjukdomar.

Vissa personer upplever högt blodtryck när de konsumerar för mycket natrium eller salt i kosten. Högt blodtryck patienter ska förbruka högst 0,1 uns (2. 400 mg) natrium på daglig basis. Patientens läkare kan begära att han eller hon förbrukar ännu mindre mängder salt.

gå ner i vikt bidrar också till patienter reducerar blodtrycket. Ett logiskt sätt att gå ner i vikt är att satsa på mer fysisk aktivitet. Åtog sig att regelbunden motion kan hjälpa människor att gå ner i vikt, även om pounds kommer långsamt. Kort sagt, minskar agera för att utöva blodtryck och hjälper människor att skydda sig mot kroniska hälsoproblem med hjärtat.

Stress kan negativt påverka en persons blodtryck, men genom att finna metoder för att lindra spänningar, en patient kan sänka blodtrycket. Öva avslappning teknik, med tid att njuta av favorit hobby, eller samråd med en läkare kan hjälpa patienter att minska stress i sitt liv och sänka blodtrycket.

Konsumtion av alkohol höjer blodtrycket hos vissa personer. Genom att begränsa alkoholintaget till omkring en eller två drinkar per dag, en högt blodtryck patienten kan sänka blodtrycket. Om en patient får högre blodtryck när man dricker alkoholhaltiga drycker, kan det vara klokt att undvika att dricka alkohol.

Läkare kan ordinera medicin som kan minska blodtrycket hos vissa patienter. Sådana läkemedel kallas antihypertensiva läkemedel och avser att minska nivåerna blodtrycket. Ofta måste dessa särskilda läkemedel tas under resten av patientens liv.

Det är viktigt att högt blodtryck patienten fortsätter med medicineringen om inte läkaren talar om för patienten att sluta. Om en patient slutar ta medicinen utan läkarens tillstånd, hon kunde lida en stroke eller hjärtinfarkt. Som med alla mediciner, kan blodtryckssänkande mediciner ge obehagliga biverkningar. Rådgör med en läkare för att väga för-och nackdelar med särskilda former av högt blodtryck medicinering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.