Hur kan jag stoppa Vattenbindande?

flesta människor behålla lite vatten, och det är ganska vanligt. Kvinnor speciellt kan märka en ökning av vätskeansamling under veckan före mens. Det går bra att stanna kvar vatten i hemmet som är mindre. Men om vätskeansamling verkar större, sker hela tiden, och ständigt leder till svullna armar eller uttalad viktökning, kan detta tyda på allvarliga hälsoproblem. Om du har mer än en liten vätskeansamling bör du försöka att inte stanna kvar vatten i hemmet men du bör få en läkare för en grundlig GRANSKNING.

Det finns i huvudsak två viktiga saker som att stoppa vattenbindande. Ironiskt nog, den första av dessa är att dricka mer vatten. Vätskeretention är vanligt när vi är uttorkade eller låg på vatten. Kroppen har en tendens mot att hushålla med vatten, och kommer att behålla lite för att hålla oss hydratiserade. Dricka 8-10 glas vatten om dagen hjälper skjul extra vatten, minska vattenretention.

En annan sak som kan hjälpa till att stoppa vattenbindningen minimera extra natrium i kosten, vilket kan vara svårt. Vi brukar kan peka på ett fåtal livsmedel med hög natrium, men bara om någon förpackade livsmedel innehåller en viss nivå av natrium. De flesta naturliga mat källor har även en del natrium också, även om beloppet är försumbar. Om du har problem med vätskeansamling, sänka total natriumintaget är en av de bästa metoderna för att minska den. Leta efter låg natriumhalt sorter av livsmedel, särskilt konserverade livsmedel och färdiglagade rätter.

Försök att hålla natriumhalten till under det rekommenderade dagliga intaget. Detta belopp varierar för män, kvinnor och barn. Kan dock eliminera alla natrium faktiskt skapar stora hälsofrågor. Vanligtvis helt enkelt köpa fräschare mat och förbereda dem hemma kommer att gå en lång väg mot att minska natrium utan att helt eliminera utbudet behövs varje dag.

Du kan prova några andra åtgärder för att stoppa binda vatten. Koffein, till exempel, är en känd urindrivande och förklara sin närvaro i många smärtstillande gjorda för kvinnor med PMS. Det kommer att kasta lite vatten vikt när det tas i små mängder. För mycket koffein kan ha en motsatt effekt, vilket leder till uttorkning och därmed en cykel där kroppen försöker att binda vatten.

Vissa livsmedel har en lite vätskedrivande effekt. Lite citronsaft i vatten orsakar mer frekvent urinering och stoppa binda vatten. Tranbärsjuice är en naturlig diuretika. Du kan ersätta ett glas tranbärsjuice för en av dina koppar vatten varje dag för att stoppa binda vatten. Bara om någon mat med hög C-vitamin har en naturlig urindrivande egenskaper.

vätskeansamling som varierar, och kommer att gå upp och ner beroende på en persons kost. För att stoppa vattenbindande permanent sätt du bestämmer dig för att dricka vatten dagligen, och att äta en låg natriumdiet. Ändå kan kroppen behålla lite vatten, speciellt om du är en menstruerande kvinna. Dessa symtom kan lindras men kanske inte alltid helt elimineras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.