Hur kan jag Identifiera Darvocet missbruk?

Darvocet ® är en syntetisk narkotika. Det består av paracetamol, som ofta används för smärtlindring, och propoxifen, vilket förändrar hur hjärnan reagerar på smärta. Det är normalt föreskrivs för lindring av smärta som är mild till måttlig intensitet. Tyvärr kan Darvocet ® vara tillsatsen när det tas under lång tid.

Det kan vara svårt att identifiera Darvocet ® missbruk. Detta beror på att en missbrukare person kan vara skicklig på att dölja problemet, bara med drogen i hemlighet och agerar normal annat. Dessutom kan en person som missbrukar denna drog antingen bara då och då eller vanliga. När Darvocet ® missbruk är bara tillfällig, kan beroende parten har en ännu enklare tid att dölja det.

Även om det kan vara svårt att identifiera Darvocet ® missbruk i ett älskat en, detta är inte omöjligt. Identifiera det börjar med att vara uppmärksam på eventuella förändringar i personlighet och beteende, oavsett hur liten förändringen. Till exempel, en person som missbrukar Darvocet ® kan uppvisa ångest på en punkt, men inom bara en kort tid får han verkar lättad och fullkomligt lugn gång, utan att någon tydlig förändring i omständigheter lindra ångest. Han kan få humörsvängningar, tycktes trivas och sedan blir aggressiva vid minsta provokation eller utan anledning. Han kan verka alltför självsäker ibland.

Ibland är en person som är beroende av Darvocet ® kommer att vara alltför orolig för att köra ut medicinen. Han kan också göra anspråk på att vara mer smärta än är sannolikt för att få mer av läkemedlet. Han kan även byta läkare ofta i ett försök att hitta en som är beredd att hålla förse honom med drogen.

Förändringar i sovvanor kan vara ett symtom på Darvocet ® missbruk. Till exempel en person på denna drog kan sova under mycket lång tid, till exempel mer än 12 timmar. Han kan också ha perioder av aktivitet under vilken han ställer ut mer energi än förväntat eller förefaller vara i en frenesi. Om han slutar med drogen, kan han ha abstinenssymptom som inkluderar sömnsvårigheter, darrningar, ångest och stela muskler. Han kan även utveckla symptom som liknar influensa.

Darvocet ® missbruk kan behandlas med en icke-beroendeframkallande receptbelagda läkemedel som blockerar känslor av smärta och hjälpa patienten frånträda Darvocet ® , utan en massa obehagliga symptom. Ett sådant läkemedel kallas buprenorfin. En person kan också genomgå rådgivning inom ramen för sin behandling. Beroende på unika patientens behov, behandling kan göras på ett öppenvården eller sluten och får pågå i några veckor eller några månader. Snabba detox kan användas som behandling i vissa fall.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.