Hur hittar jag tid att röra sig?

ett upptaget liv, kan det vara svårt att passa in motion så mycket som du kanske vill. Innan du vet ordet av det har varit månader sedan du har gjort någon form av ett träningspass. Motion är viktigt, inte bara är det en fördel för din kropp, men för dig också. Även med bara lite fritid, är det möjligt att passa in i ramen som du vill ha och behöver.

Om du har ett barn eller ett husdjur, har du genast en anledning att hitta tid att utöva. Barn och husdjur behöver mycket motion, så passa på och träna med dem. Ta ditt husdjur på en promenad minst en gång om dagen, även om det är för en kort tid. Använd en promenad som en möjlighet att knyta an till dina barn. Om de unga ta dem i en barnvagn senare om du kan gå och prata som du tränar.

Ditt jobb kan vara ett bra ställe att få lite motion om du arbetar i en byggnad med flera våningar. När du har att ta sig från en våning till en annan, ta trapporna istället för hissen. Dessutom första sak på morgonen, under lunchen eller efter din arbetsdag kan vara ett bra tillfälle att hitta tid att utöva. Gå upp och ner för trapporna flera gånger, beroende på hur många våningar finns i byggnaden. Se till att ha ett extra par sneakers till hands för att ändra till.

Löpande ärenden kan vara en chans att få tid att utöva. Istället för att ta bilen, hastighet gå eller rida din cykel på plats så länge det är i ett säkert område. Förutom att få din gjort ärenden och inredning i en träning, sparar du själv gas och miles på din bil också.

Om du vill hitta mer tid för motion, anser kartläggning din planering för en hel vecka, när man jobbar, ta era barn att träna och förbereda middag. Circle inte den tid som du vet att du brukar ha gratis varje vecka. Använda detta som en metod att besluta om övningar som du kan göra inom dessa perioder. Till exempel, om du har femton fria minuter innan du börjar laga middag, fördela denna gång att gå för en snabb promenad. Snart ska utöva verkar mer av din dagliga rutin i stället för ett avlägset minne.

Även de med de mest hektiska scheman kan hitta tid att utöva med lite planering. Det hela är en fråga om att hitta ledigt rum av tid som du inte ens inser att du hade. Med dessa block av tid av din dag och ägna den till motion kan göra en skillnad i hur du känner och ser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.