Har Kiropraktorer Arbetet med barn?

Många människor är nyfiken på att veta om kiropraktorer arbetar på barn, särskilt efter de upplever fördelarna med en god kiropraktik session. Svaret är ja, kiropraktorer arbetet med barn, men du bör vara noga med att hitta en som kan kiropraktor för att hantera ditt barn.

kiropraktik är en gammal form av komplementär medicin, som fokuserar på att göra små justeringar i den fysiska kroppen för bättre hälsa. De flesta kiropraktorer fokus på ryggraden och halsregionen, och en skicklig kiropraktor kan hjälpa till att lindra problem som orsakas av dålig hållning, samt lindra försvagande ryggsmärtor. Som med massage och andra former av sjukgymnastik, kiropraktik fungerar medicinen bäst när det kombineras med behandlingen av en vanlig läkare.

Som kiropraktik medicin har blivit mer allmänt accepterat bland allmänna samhället, har många kiropraktorer påbörjat arbetet med spädbarn. Kiropraktorer arbetet med barn i alla åldrar med olika förutsättningar och problem och positiva effekter har dokumenterats i vetenskapliga studier. Precis som spädbarnsmassage, spädbarn kiropraktisk vård kräver särskild utbildning för att säkerställa att utövaren inte oavsiktligt skadar den unga patienten. Eftersom barn är mycket sårbara, är det viktigt att tillfredsställa dig själv om kvalifikationerna hos en kiropraktor för att arbeta med ditt barn innan sessionen börjar.

När kiropraktorer arbetar på barn, de använder mycket lätta, mjuka beröring, inte företaget handrörelser i samband med arbete med vuxna. Under sessionen, ingen popping eller knäppa ljud kommer att höras, men barnets ryggrad kommer sakta tas i anpassningen. Kiropraktorer arbete med barn för att lindra symptomen vid kolik, lindra smärta i samband med att lära sig gå, och räta ut kroppen efter traumatiska födelseprocess upplevelser. I de flesta fall är regelbundna sessioner uppmuntras, så att konkreta framsteg kan göras. Precis som med vuxna, kan regelbundna justeringar av ett spädbarn kropp vara till nytta, och som kiropraktorer arbetet med barn, de stödja dem i processen av att växa upp starka och friska.

Men det finns varningar för kiropraktorer som arbete med barn. Utvecklingsländerna kropp är mycket bräcklig, och det är lätt att bryta ben eller orsaka nervskada. Om du är intresserade av att följa kiropraktik medicin för ditt barn, närma sig den som komplementär medicin, snarare än en ersättare. Fråga din barnläkare om rekommendationer för kiropraktorer som arbetar med barn och se till att införliva barnläkaren i planerna vård för ditt barn, så att problemen håller på att noggrant upp och diagnostiseras. Kiropraktorer arbetar på barn endast efter särskild utbildning, så se till och be om information om utbildning innan anförtror ett barn till någons händer.

Om inte en kiropraktor också har en medicinsk examen, han eller hon allmänhet inte kvalificerade för att ha medicinsk eller kostråd. När kiropraktorer arbetet med barn, de kan göra justeringar för att rätta till de upplevda problemen, men de kan inte tala auktoritativt om orsaken. Se till att arbeta med en licensierad kiropraktor som etablerar en förbindelse med ditt barn, och stanna kvar under hela sessionen. Om du är bekymrad över välfärd ditt barn, be om att sessionen upphöra omedelbart.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.