Vilka tjänster Gör Day Spa erbjuda?

Ett spa är en plats för avkoppling och personlig vård behandlingar som har blivit mycket populärt under det senaste årtiondet. Det finns flera typer av spaa, inklusive dag spa, övernattning spa och destination spa. Även om alla spa kan erbjuda samma typ av behandling, dag spa erbjuda fler alternativ för arbetande människor som vill koppla av utan att lämna staden. Ett mål spa, å andra sidan, erbjuder även boende, så besökare kan sova och äta där. Under de senaste åren har blivit medicinskt spa också populär genom att erbjuda behandlingar såsom Botox och laser renovering.

Hela dagen spa erbjuder några grunderna, till exempel en avkopplande atmosfär, privata behandlingsrum, yrkesverksamma, och en mängd extra, som kan innehålla allt från tofflor till te. Typisk dag spa erbjuda alla typer av kroppsbehandlingar, även om vissa specialiserar sig på vissa typer framför andra. De vanligaste tjänsterna dag spa t. ex. erbjuda ansiktsbehandlingar, massage, manikyr och pedikyr, vaxning och elektrolys, och aromterapi.

Större dag spa erbjuda mer avancerade behandlingsalternativ som kan innefatta kroppsinpackningar, hud peeling, och buskmarker kropp. Den dyraste typen ingår vanligtvis stora anläggningar för att hysa hydroterapi behandlingar som varma källor, lerbad, bastu och ångbad. Linjen mellan spa och skönhetssalonger har blivit blurrier under de senaste åren, och nu många dag spa erbjuder klippning, kost vägledning, smink ansökan, och även små gym.

Om du föredrar en komplett upplevelse, överväga att välja ett dagspa som erbjuder olika typer av massage, såsom zonterapi, hot stone massage eller akupressur. Om du väljer någon av dessa tjänster, se till att estetiker och terapeuter massage är certifierade.

A la carte-tjänster, där kunden kan välja mellan de olika behandlingar, är den vanligaste formen av tjänst den dagen spa erbjuder även spa-paket är också populära. Även om priserna varierar vilt beroende på lokalisering, kvalitet och vilken typ av spa behandling dag erbjuder, räkna med att betala uppåt $ 50 amerikanska dollar (USD) för en grundläggande ansiktsbehandling och över R100 amerikanska dollar (USD) för en massage.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.