Vad är ett steg instruktionsfilm?

Ett steg instruktions video eller DVD kan hänvisa till steg aerobics, vilken dragen aerobics flyttar där människor steg på och av en plattform. Den andra tänkbara definitionen för steg instruktionsvideon är en övning video som lär flyttar eller rutiner i steg. Detta skulle kunna hänvisa till många olika typer av video, nedladdningar eller DVD-skivor på en hel del varierade motion slag, såsom pilates, yoga, tai chi, och former dans aerobics.

I den första definitionen, ett enda steg instruktionsvideon kan utöva en eller flera "klasser" som kan variera i längd. Det kan finnas nybörjar klasser för människor bara att vänja sig steg aerobics och mer utmanande rutiner för dem som har tränat ett tag. Det bör noteras att många av dessa filmer kommer med en viktig varning om att kontrollera med läkare innan du påbörjar ett träningsprogram. Människor är benägna att se varje övning video som på något sätt mer oskyldiga om den sker i hemmet, och denna benägenhet är ett bra sätt att överdriva den först och få skadade.

Ibland kan hitta ett steg instruktions video online, och dessa är vanligtvis kortare än på band eller DVD-skivor som kan köpas i butiker eller på Internet. I själva verket kan de täcker bara "hur man" aspekt av en del av en rutin. Detta smälter in till den andra definitionen av steg instruktionsfilm. Om folk söker man kanske kan finna tillräckligt videos för att konstruera en hel timme steg motion, men de delas upp i åtgärder för att göra lärandet varje del enklare. För dem som gillar att variera hur och när de gör vissa delar av motion, lära sig stegen bra, kan tillåta folk att designa sina egna rutiner.

Med många andra motion typer, kan man få samma enskilda undervisningen video online gratis. Till exempel demonstration av nästan alla yoga pose är tillgänglig, och när människor lär sig dem, kan de välja vilket utgör att göra som en del av en yoga praxis. Lärande i detta stegvis sätt kan ta lite mer tid än att utöva en hel video på en gång, och om en person inte har en bakgrund i fysisk kondition, kommer de inte nödvändigtvis skapa rutiner som blandar träning av alla stora muskelgrupper . Å andra sidan är detta ett billigt sätt att lära sig nya rörelser och kan ofta uppmuntra folk att bli friskare genom motion.

En annan möjlig definition av steg instruktioner video är en där varje del bryts ner och visade inför en hel utöva rutin bedrivs. Det kan ta några dagar att behärska alla de bitar innan prova den video utöva rutin som helhet, men denna extra lärande kan få folk att känna sig lite säker när de kommer igång på full rutin. Med de flesta motion video, det är ganska lätt att gå vilse de första gångerna de är provat, och har haft några avancerade lösningar av stegen med känsla för hur kroppen ska röra sig i varje position kan hjälpa.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.