Vad är ett grönt te tillägg?

Ett grönt te tillägg är ett ämne som tillverkas av Camellia sinensis , en buske som skördats främst i Sydostasien. Busken Bladen är torkade och i kombination med alkohol för att bilda ett utdrag som kan säljas i små flaskor att blanda med vätska för att dricka snabbt eller förpackade i kapslar för att ta oralt. En person kan välja att ta ett komplement snarare än att dricka rent grönt te på grund av smaken preferens, tid och bekvämlighet.

Herbalists kan rekommendera en person som tar ett grönt te tillägg för en hel rad potentiella hälsofördelar. Anhängare av grönt te tror daglig användning kan göra en person mer uppmärksamma och kunna behålla information. Det är också tänkt att hjälpa till med viktminskning genom att undertrycka aptiten och bryter ned näringsämnen snabbare för energianvändning i stället för fett lagring.

Med en vanlig grönt te tillägg är tänkt att hålla en person på hans eller hennes friskaste genom att förhindra vissa villkor. Grönt te är ofta främjas som ett sätt att upprätthålla hjärthälsa genom att göra en person mindre sannolikt har stopp i hans eller hennes artärerna, som kan leda till minskat blodflöde till hjärtat och i slutändan en hjärtattack. Tillägget är också tänkt att sänka kroppens kolesterolnivåer genom att tvinga mer kolesterol att lämna kroppen istället för att samla i blodet. Förespråkarna för grönt te kompletterar också tror att det hjälper till att förhindra cancer genom att förstöra alla cancerceller innan de DQN föröka sig.

Ett grönt te tillägg kan rekommenderas som behandling för en rad olika hälsofrågor. Några tror att tillägget kan sänka oro, samt fungera som en anti-inflammatorisk medicin. Grönt te kan användas för att behandla artrit eller gastrointestinal inflammation som orsakats av matsmältningsproblem. Det är också tänkt att vara till nytta för personer som lider av astma, eftersom det kan hjälpa lungorna får mer luft. Grönt te kan också användas för att behandla klimakteriebesvär, såsom värmevallningar.

Sedan ett grönt te tillägg är en mer koncentrerad mängd än dricka kokt grönt te blad, rekommenderas generellt i små doser. En person normalt ombeds att ta en kapsel per dag, som kan innehålla samma mängd grönt te som två till tre koppar av drycken. Tillägget anses inte säker för barn under 18 eller för kvinnor som är gravida eller som för närvarande ammar. Grönt te kan möjligen påverka fostret tillväxt eller till och med leda till missfall, och koffein i te kan orsaka spädbarn har problem att somna.

Tillägget kan orsaka en allergisk hudutslag hos vissa personer, samt göra sovande svårt på grund av dess stimulerande egenskaper. Det kan också leda till förstoppning eller svåra magsmärtor. Människor som tar kontrollerade läkemedel rekommenderas att rådgöra med sin läkare innan de tar grönt te tillskott eftersom de kan störa vissa läkemedel, såsom blodförtunnande medel, antibiotika, och stabilisatorer humör.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.