Vad är en skicklig Omvårdnad resurs?

En skicklig omvårdnad anläggning är en plats avsedd för vård av personer i ett bostadsområde anläggning, vanligtvis där på ett varaktigt sätt. Dessa anläggningar är specialiserade på 24-timmars vård och övervakning av individer vars behov är oftast tillräckligt kritiska när de behöver konstant tittar på, men inte tillräckligt allvarliga för där sjukhusvård är nödvändig.

En utbildad sjuksköterska anläggning kan ofta kallas en sjukhem av vissa människor. De är ofta kallas att på grund sjuksköterskor, av varierande grad och certifieringar, ta på sig större delen av patientvården arbete. De utför denna vård genom ett nära samarbete med patientens team av personliga läkare, efter dessa läkares anvisningar och samråder vid behov. Läkare gör också besök i vissa fall, till kvalificerade sjuksköterskor faciliteterna för att ge check-up undersökningar.

tradition en skicklig ammande anläggning har använts för äldreomsorg, vilket leder till den något föga smickrande uttrycket "gamla folks hem. " Men sedan dess har många duktiga sjuksköterskor anläggningar la rehabilitering till deras lista över tjänster. En individ kan checka in en skicklig ammande anläggning, till exempel att arbeta på sjukgymnastik efter en operation som en höft-eller knäledsplastik.

Ofta är dessa typer av operationer begränsar deras rörlighet och göra det problematiskt, särskilt för någon som bor ensamma. Att vara på en kvalificerad omvårdnad anläggning ger dessa personer en chans att få dygnet runt vård och också få sjukgymnastik tjänster på samma plats.

I allmänhet är en skicklig sjuksköterska anläggning ett alternativ för dem som inte längre utföra de uppgifter dagliga liv, antingen tillfälligt eller permanent. Personal på en kvalificerad omvårdnad anläggningen kommer att hjälpa den enskilde med ett antal dagliga uppgifter, inklusive bad, äta, grooming och toalettbesök.

I USA, tid som tillbringas på en kvalificerad omvårdnad anläggning kan vara dyrt och inte alltid omfattas av sjukförsäkring. Detta har lett till att många individer att överväga att få ett komplement till normal hälsa försäkringsskydd som särskilt kommer att omfatta vård sjukhem. En studie som rapporteras av New York Life, ett amerikanskt försäkringsbolag noterade genomsnittliga kostnaden för ett privat rum på en skicklig sjuksköterska anläggning i USA har ökat till $ 204 amerikanska dollar (USD) per dag. Det genomsnittliga priset för ett delat rum är $ 180 USD per dag. Priserna var störst i delstaten Alaska, där ett privat rum kostar mer än $ 350 USD per dag.

Room arrangemang i en utbildad sjuksköterska anläggning liknar dem på sjukhus. De kan vara antingen privat eller delat. På samma sätt kan badrum vara antingen privat eller delat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.