Vad är en Plantar fasciit Brace?

En plantar fasciit stag är en typ av skena allmänhet bärs på natten som en behandling för hälen smärta som medföljer tillståndet. De stag kan också bidra till att lindra smärtan som ofta kände sig när man reser sig ur sängen och minska inflammation som orsakar kronisk hälen smärta. I kombination med andra plantar fasciit behandling kan hängslen hjälpa till att lindra symptomen i så lite som fyra till sex veckor.

plantar fascia är ett band av vävnad i foten som ansluter tårna och hälen. När en individ med plantar fasciit fastställs, foten naturligt faller i liggande ställning, med hälen sladden och plantar fascia kontrakterats. När han stiger upp ur sängen på morgonen, de första stegen sträckan omedelbart hälen sladden och ramp, som orsakar smärta och inflammation. Denna åtgärd snaps fascian och hälen sladd, ungefär som ett gummiband som dras för hårt, förhindrar läkningen och kan orsaka skador.

Som en del av standarden plantar fasciit behandling, en natt skena eller fasciit plantar stag håller foten hamnar i liggande ställning. De stag håller foten i en böjd position, hålla lätt tryck på hälen sladden och plantar fascia. När personen vaknar och sätter fötterna på golvet, fascia och hälsenan redan sträcks ut, så lite eller ingen smärta är vanligen känt.

Plantar fasciit tandställning är lätta och finns i en mängd former och typer. Natt stövlar är små och fäst med krokar och justerbara remmar som bildar en siffra åtta för att hålla foten på plats. Air hängslen kan bäras under dagen eller natten och stödja foten under vila och när hon gick. De flesta hängslen som ordinerats av läkare är av en mer solid bygga, med metallram arbete och krok och fästelement slinga som gör att bäraren justera mängden flex.

En särskild plantar fasciit split kan bäras under dagen för människor som tillbringar timmar arbetar vid ett skrivbord. Sittande kan ha samma effekt som om i sängen, eftersom hälen sladd och fascia är avslappnad och om igen sträcka snabbt när den person som stiger upp för att gå. Dag skenor är lättare och mindre än natt splittringar, och får plats inuti lösa skor.

En annan typ av plantar fasciit stag är en båge stag. Denna typ av stag kan också lindra fot smärta som är förknippad med plantar fasciit. Bågen stag passar runt foten, under skorna, och direkt stöder plantar fascia och Arch, minska häl smärta när bäraren går. Den plantar fasciit stag är ett utmärkt verktyg för att lindra smärta och minska inflammation, men de kan ta tag att vänja sig, och kan besvärande i sängen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.